Beba Igre za bebe 06. ožujka 2024.

Žena ne odustaje od modernih, 'hipijevskih' imena za dijete. Muž kaže: "Sva su grozna!"

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Budući tata opisao je svoju veliku bitku koju vodi s trudnom suprugom oko imena njihovog nerođenog djeteta. To je već prastari problem… jedna strana želi progresivno ime, dok druga preferira nešto tradicionalnije. U ovom slučaju, njegova žena želi jedinstveno 'hippy' ime, pa se obratio savjetodavnom forumu kako bi se pojadao i potražio saveznike. Ali...

30-godišnjak, koji ovog mjeseca očekuje trudnoću sa svojom 28-godišnjom suprugom, rekao je da je zabrinut da neće odlučiti o imenu svoje kćeri prije nego što se rodi.

"Naše ideje o imenu su jako različite", napisao je na Redditu, a prenosi New York Post. “Moja žena ne voli ništa previše klasično i normalno poput imena koja sam predložio.” Zatim navodi neke od 'stotina' imena koja je predložio poput -  Elizabeth, Emily, Natasha, Hannah, Katherine, Francesca, Matilda, Annabelle, Isabelle, Vivienne i Sadie.

10 prekrasnih tradicionalnih imena koja zaslužuju staru slavu

Međutim, prijedlozi njegove žene izgledaju više ovako - Skye, Indie, River, Dove, Ocean, Seraphina, Atlas, Clove, Asteria, Lennox, Ember i Wynter.

"Imamo vrlo različite ideje o tome kakvo bi ime trebalo biti", rekao je na AITA forumu. “Moja žena ne voli ništa previše klasično i normalno poput imena koja sam predložio”, objasnio je i dodao: “Izbacili smo stotine, ako ne i tisuće imena, i kad god je pitam zašto ne voli klasična imena, ona kaže da ih ili smatra dosadnima ili starim i to joj se ne sviđa.

 | Author: Freepik Foto: Freepik ; Fetalni pokreti ili udarci znak su da beba raste i razvija se

“Rekao sam joj da bi bilo bolje da naše dijete odrasta s imenom koje zvuči normalno u usporedbi s onim koje je izmišljeno da bude jedinstveno. Rekla mi je da nikad ne bi pristala na ime poput Elizabeth ili Amelia (drugo ime koje sam predložilo). Rekao sam joj da neću pristati na jedinstveno ili čudno hipijevsko ime za našu kćer.”

Zatim je rekao da je njegova supruga rekla da mu neće dopustiti da je "natjera da promijeni ukus" i rekao je da je njegov opis njezinih imena "nepravedan".

S obzirom na to da se približava termin poroda njihove bebe, on želi savjet i želi znati je li ser*** u ovoj situaciji.

Možda te zanima... Zašto mame tako često brkaju imena svoje djece? Roditelji

"Onaj tko riskira svoj život treba birati"

Čovjek isprva nije dobio puno suosjećanja, a korisnici su mu govorili da je ovdje definitivno u krivu.

"Ti si se**na samo zato što odbacuješ imena Asteria i Seraphina kao moderna hipijevska imena kad su stara stotinama, ako ne i tisućama godina", rekla je jedna osoba. "Odaberi druge razloge da tvrdiš da ne voliš ta imena."

A drugi je napisao: "Toliko si protiv svih njezinih ideja da nemaš niti malo kompromisa."

"I iskreno, ako se ne možete složiti, ne bi li trebala birati ona koja riskira svoj život da donese bebu na svijet?" dodali su. "Ona radi sav težak posao sa svim tim zabavnim hormonima... neka žena da ime djetetu."

“Potpuno je u redu što preferiraš neka imena, ali čini se da si upravo odlučio da je SVE što tvoja žena predloži 'moderno i hipijevsko', čak i kad očito nije, rekao je treći.

Možda te zanima... "Roditelji sve češće biraju imena za djecu tako da zvuče 'cool' na društvenim medijima" Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.