Beba Igre za bebe 03. travnja 2020.

Rodila u jeku pandemije i blizance nazvala Corona i Covid

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rodila sam u teškim okolnostima pa smo suprug i ja htjeli da taj dan ostane zapamćen. Kad ih je i medicinsko osoblje počelo tako zvati, odlučili smo ih nazvati prema pandemiji, izjavila je 27-godišnja majka

Mladi roditelji iz Raipura u Indiji nedavno su postali roditelji blizanaca zbog čega su im odlučili dati imena Corona i Covid. Roditelji su ova imena odlučili kako bi se podsjetili na teške okolnosti u kojima su dobili zdravu djecu, no još uvijek nisu sigurni da će blizancima ostaviti imena. 

bebe Možda te zanima... Najčudnija dječja imena zakonom zabranjena diljem svijeta Roditelji

"Blagoslovljena sam blizancima, curicom i dječakom, u rano jutro 27. ožujka. Zasad smo ih nazvali Corona i Covid. Rodila sam u teškim okolnostima pa smo suprug i ja htjeli da taj dan ostane zapamćen. Kad ih je i medicinsko osoblje počelo tako zvati, odlučili smo ih nazvati prema pandemiji", izjavila je majka Preeti Verma (27) za Hindustan Times te dodala kako je cijeli porod bio dosta kaotičan s obzirom na to da se Indija nalazi u kolektivnoj karanteni zbog širenja virusa. 

"Kasno navečer su mi iznenada počeli trudovi. Ne znam kako se moj suprug uspio snaći da hitna dođe po nas. Zbog izolacije zabranjen je promet i policija nas je nekoliko puta zaustavila, ali su nas pustili da nastavimo zbog mog stanja. Nisam znala što će nas dočekati u bolnici budući da je već bila ponoć, ali liječnici i sestre su bili jako susretljivi", objasnila je majka. 

Glasnogovornica bolnice Shubra Singh izjavila je kako se mama i bebe dobro osjećaju te su poslane kući

Možda te zanima... Ovih 10 zanimljivosti o blizancima sigurno još ne znaš Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.