Beba Igre za bebe 29. svibnja 2020.

Preslatki videi: Jednogodišnja beba najmlađa je kulinarska zvijezda

Foto: Instagram/kobe_yn
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Želiš li dodati još malo slatkoće u svoj dan? Pogledajte najnoviju kulinarsku zvijezdu koja je preuzela internet: jednogodišnji chef Kobe.

Chef Kobe i njegovi simpatični, ali funkcionalni videozapisi o kuhanju postaju viralni na društvenim mrežama - njegova Instagram stranica (koju vode njegovi roditelji) ima preko milijun followera. To je više od poznatih kuhara poput Jose Andresa, čiji su restorani osvojili nekoliko Michelinovih zvijezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

U njegovim se videozapisima nalazi sve, od pripreme pizze i mac&cheesea do kotleta od janjetine i lososa.... Možemo reći i da mali chef voli papati, jer sastojci često završavaju u njegovim ustima, a ne u tavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

Ashley Wian, Kobeova mama, objašnjava da njezin sin pokazuje veliki interes za kuhanje  - i prilično sofisticirano nepce.

"Kuhanje je samo jedna od stvari koje obožava raditi po kući. Toliko se zabavlja kada to radi da izgleda kao lik iz crtića. Prvo sam videa slala obitelji i prijateljima pa smo mu odlučili otvoriti Instagram profil", ispričala je njegova mama .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

Njegov veseli 'kulinarski show' zabilježio je i neke važne trenutke, poput onoga kada je prvi put rekao 'tata'. 

"Obožava biti pred kamerom i testirati sastojke. Najviše voli raditi sa sirom, uglavnom zato što mu je najfiniji i odmah ga pojede", kaže mama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

Tata kopira izraze lica bebe Možda te zanima... Urnebesan video: Tata kopira izraze lica bebe pijane od mlijeka Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.