Vrtić Dijete u vrtiću 20. rujna 2019.

Video za rastopiti se: Mama otpratila svoju djevojčicu u vrtić i dobila najljepši pozdrav

Foto: Instagram/arielestewart
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Ariele je objavila video odlaska svoje djevojčice u vrtić nazvavši ga "malo čisto srce" koji je u trenu postao viralan. Pogledaj i otkrij zašto

Pozdraviti se s djetetom koji taj dan kreće u vrtić ili školu može biti težak za roditelje, posebno na samom početku kada se svi još privikavaju na novo poglavlje.

Mama Ariele Stewart suočila se sa svim teškim osjećajima kad je ovaj tjedan poslala kćer Millie u školu. Dok je gledala kako Millie odlazi, dobila je najljepše iznenađenje, drugo zbogom, koji svaki roditelj želi čuti. Srećom za sve nas, Ariele je zabilježila ovaj prekrasni trenutak tako da smo ga svi mogli doživjeti.

Mama je objavila video na svom Instagramu nazvavši ga "malo čisto srce". Dok je odlazila, Millie je shvatila da nije poljubila mamu prije odlaska. Prije nego što je uspjela otići predaleko, potrčala je mami u zagrljaj i rekla: "Volim te i vjerujem u tebe i volim te i volim te." Ni ne čudi nas da je ovaj video postao vilaran.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.