Trudnoća Beba u trbuhu 31. siječnja 2014.

Saznajte nosite li djevojčicu ili dječaka!

kineski kalendar, predviđanje spola
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povodom početka kineske nove godine, godine Drvenog Konja, Klokanica vam daruje zabavan, drevni kineski alat za predviđanje spola djeteta!

Zadnjeg dana siječnja 2014. započinje kineska nova godina, i to godina Drvenog Konja. Tim povodom Zdrava Krava objavila je Feng Shui savjete Aleksandre Dorann za uređenje doma u skladu s pozitivnim energijama za ovu godinu.

Najprosperitetnije strane svijeta za 2014. godinu su jug, sjever, zapad i jugozapad pa bi bilo najbolje da vam je spavaća soba u dijelu stana ili kuće na tim stranama svijeta.

Neutralan utjecaj imaju sjeveroistok i centar, dok negativan utjecaj imaju istok, jugoistok te sjeverozapad. Pročitajte i druge Feng Shui savjete za 2014. na portalu Zdrava Krava.

Kalendar star 700 godina

A mi vam za kinesku novu godinu darujemo zabavan, drevni kineski Alat za predviđanje spola djeteta. Prema legendi radi se o kalendaru starom više od 700 godina, koji je pronađen u kraljevskoj grobnici.

Kako biste otkrili spol vaše bebe, dovoljno je da unesete godine majke u trenutku začeća i mjesec u kojem je dijete začeto, a naš novi alat pokazat će vam hoćete li dobiti djevojčicu ili dječaka. Ipak, imajte na umu da je svrha ovog alata zabava!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.