Beba Igre za bebe 01. lipnja 2015.

Ideje za igru s bebom od 6 mjeseci do godine dana

Bebimil
Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon Bebimil knjižice s primjerima druženja s djetetom do treće godine, snimljen je video koji prikazuje nježne trenutke s bebom od rođenja do 6 mjeseci, a sada možete vidjeti i nastavak!

 

Priča, pjesma, maženje i zajednička igra, pomažu u stvaranju emocionalne veze između djeteta i roditelja, potiču cjelokupan djetetov razvoj i obogaćuju njegov svijet.

Nakon Bebimil knjižice s primjerima druženja s djetetom do treće godine, koju možete besplatno preuzeti s Bebimil web stranice: https://www.bebimil.hr/Bebimil-knjizica-105.aspx, snimljen je video koji prikazuje nježne trenutke s bebom od rođenja do 6 mjeseci starosti: https://www.facebook.com/Bebimil.hr, a sada možete vidjeti i nastavak.

Pogledajte primjere opuštenog druženja s bebom od 6 do 12 mjeseci!

Neka vaše roditeljstvo i djetinjstvo vašeg djeteta budu sretni i protkani najljepšim uspomenama.

Pratite Bebimil i na Bebimil facebook stranici i Bebimil web stranici! Doznajte novosti, sudjelujte u nagradnim igrama, besplatno preuzmite svoju Radosnicu i Bebimil knjižicu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.