Beba Igre za bebe 17. kolovoza 2019.

9 primalja koje su bile trudne u isto vrijeme - sve su rodile!

Foto: Instagram/carlymurrayphotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U razmaku od desetak tjedana između travnja i srpnja, sve medicinske sestre su na svijet donijele svoje bebe

Američka bolnica Maine Medical Center u Portlandu imala je pravi baby boom. Naime, čak 9 medicinskih sestara koje svakodnevno rade na odjelu s bebama i same su zatrudnjele, i to sve istovremeno. Sve one su u razmaku od desetak tjedana između travnja i srpnja na svijet donijele svoje bebe.  Sa svojim bebama pozirale su fotografkinji Carly Murray.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was so much fun photographing this group of 9 labor and delivery nurses from Maine! These ladies all work together and delivered their babies between April and July. I hope someday these babies know just how special the work their mama's do is. My kids are 11 and 9 now but I am still so thankful for the L&D nurses that were by my side when I delivered them ❤ It was a pleasure to photograph this group and see the special connection they have. The babies ranged in age from 3 weeks to 3.5 months! #carlymurrayphotography #maine #mainenewbornphotography #mainenewbornphotographer #laboranddelivery #birth #9 #maine #mainenurses #mainebabies #mainenewborn #portlandmaine #southernmaine #L&D #hospital

A post shared by Carly Murray Photography (@carlymurrayphotography) on

Ovakav baby boom je prilično rijedak i zato su fotografije beba starih od tri tjedna do tri i pol mjeseca, a koje su na svijet donijele kolegice, posebne. 

Možda te zanima... Baby boom: 9 trudnih primalja očekuje bebu u isto vrijeme Trudnoća

Ove medicinske sestre i same su se šalile na svoj račun. Tada su govorile da će, kada svaka od njih rodi, biti dovoljno djece da okupe čitavu nogometnu ekipu, budući da neke od njih već imaju djecu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.