Beba Dojenje 27. travnja 2017.

Pjevačica otvoreno o svojim grudima nakon dojenja

Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Svo to glodanje bradavica će uzeti svoj danak! U tim ranim danima, bila sam fascinirana (moj ljubazan način za reći užasnuta) transformacijom svojih dojki', priznaje Kelly Rowland

Kelly Rowland ne boji se otvoreno pričati o roditeljstvu. Pjevačica i mama je objavila novu knjigu pod nazivom Whoa, Baby!: A Guide for New Moms Who Feel Overwhelmed and Freaked Out (and Wonder What the #*$& Just Happened). Kelly, koja je rodila sina Titana Jewella u braku sa suprugom Timom Witherspoon 2014. godine, vrlo osobno priča o svom iskustvu majčinstva kroz cijelu knjigu.

Otvorila se i po pitanju dojenja: „Svo to glodanje bradavica će uzeti svoj danak! U tim ranim danima, bila sam fascinirana (moj ljubazan način za reći 'užasnuta') transformacijom svojih dojki."

Bradavice veličine frizbija i dojke poput palačinki

Moje bradavice bile su OGROMNE - veličine frizbija - a ponekad sam mogla vidjeti vene izbočene van dok sam dojila. Moje grudi su bile toliko dugačke i rastezljive da sam se ponekad osjećala kao da ih mogu prebaciti preko ramena”, dodala je.

Možda te zanima... GRUDI Beba

Također, pjevačica je rekla kako je dojila samo tri mjeseca, i to uz mnogo borbe na početku.

Dojenje je bilo izazov za mene, a pedijatar kod kojeg sam išla u to vrijeme, samo je rušio moje samopouzdanje vezano uz to sve dok nisam dosegla razinu potištenosti”, rekla je Kelly.

 

"Look up TITAN, say cheese" @lewishamilton THANK YOU for our Garage Seats at The F1 GrandPrix! 🏎🏎🏎🏎

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Nova mama je pronašla potporu kod Linde Hanna, medicinske sestre, certificirane konzultantice laktacije, te, kako bi Kelly rekla, boginje.

Pomogla mi je da podijelim taj lijepi trenutak sa svojim sinom, gdje sam mu bila u mogućnosti dati hranu, što je nevjerojatno za mene”, naglasila je Kelly.

U svojoj novoj knjizi, Kelly je otvoreno progovorila i o implantatima koje je ugradila u dojke 2007. godine i o mogućnosti da se podvrgne novoj estetskoj operaciji dojki nakon što rodi drugo dijete.

grudi dojenje beba Možda te zanima... Kako trudnoća i dojenje utječu na izgled grudi? Roditelji

Čak i sa silikonima imala sam osjećaj kao da je zrak iz njih bio isisan i onda su moje dojke samo visile tamo”, napisala je Kelly o svojima grudima nakon dojenja Titana. „Ne mogu govoriti u ima svih mama, ali znam da ću posjetiti plastičnog kirurga, nakon što rodim drugo dijete. U međuvremenu ću samo pokušati uživati ​​u svojoj sposobnosti da nahranim svoje dijete!

chichi Možda te zanima... Evo kako grudi izgledaju prije i poslije izdajanja Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.