Beba Dojenje 27. veljače 2022.

Živo tekuće zlato: Snimka majčinog mlijeka fascinirala milijune gledatelja

kap majčinog mlijeka
Foto: Facebook/Jansen Howard
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Ovo je nevjerojatno! Živo tekuće zlato koje zovemo majčinim mlijekom u pokretu. Ovo je samo jedna kap mog mlijeka pod mikroskopom, čudesna je i ŽIVI. Potpuno je prilagođena potrebama moje bebe, nevjerojatno!", napisala je Jansen Howard, mama 11-mjesečne kćeri, uz video snimku svog mlijeka pod mikroskopom koji je već pregledan više od 1,6 milijuna!

 

 

Svi znamo koliko je majčino mlijeko nevjerojatno i prva i jedina hrana koju trebamo da preživimo. Mama Jansen Howard objavila je snimku svog majčinog mlijeka pod mikroskopom i napisala: "Ovo je nevjerojatno! Živo tekuće zlato koje zovemo majčinim mlijekom u pokretu. Ovo je samo jedna kap mog mlijeka pod mikroskopom, čudesna je i ŽIVI. Potpuno je prilagođena potrebama moje bebe, nevjerojatno!"

Fotografija koja dokazuje nevjerojatnu moć majčinog mlijeka

"Čula sam da majčino mlijeko mijenja sastav i prilagođava ga trenutnim potrebama djeteta, primjerice kad je bolesno, u mlijeku se stvaraju antitijela kako bi mu pomogla da se bori s infekcijom", rekla je Jansen Howard, mama 11- mjesečne kćeri rekla je za Huffington Post.

Objasnila je i da se njena majka bori s rakom pa njena obitelj redovito pregledava njene krvne stanice pod mikroskopom. "Čitala sam članak o tome kako majčino mljeko sadrži milijun bijelih krvnih stanica u samo jednoj kapi, moja mama gledala je svoju krv pa sam je pitala mogu li pogledati postoje li bijele krvne stanice u mojem mlijeku. Bili smo fascinirani ljepotom snimke!", rekla je ova mama čiji je video postao viralan i već pregledan više od 1,6 milijuna puta.

Dojenje - više od hrane