Beba Dohrana 29. travnja 2014.

Dobitnici 10 Nestle poklon paketa

Nestle
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavljujemo imena 10 dobitnika koji su osvojili poklon paket koji sadrži žitne pahuljice Zob i suhe šljive, žitne pahuljice 8 žitarica Keks, mliječni desert Griz, zdjelicu i lutkice za prst

U nagradnom natječaju koji je trajao od utorka 28. travnja do ponedjeljka 5. svibnja u 11 sati darovali smo vam 10 Nestle poklon paketa koji sadrže žitne pahuljice Zob i suhe šljive, žitne pahuljice 8 žitarica Keks, mliječni desert Griz, zdjelicu i lutkice za prst.

Sve što je bilo potrebno za sudjelovanje u natječaju je ispuniti obrazac koji se nalazi ispod članka, a koji je bio vidljiv samo registriranim korisnicima. Nagradili smo deset vaših odgovora na pitanje 'Kada ste započeli dohranu svoje bebe i s kojom namirnicom?'

Nestle poklon paket osvojili su: Sanja Manojlović, Osijek, Mirela Vukoja, Nova Gradiška, Karolina Ivković, Kaštel Gomilica, Ivanka Sabadin Ferencak, Petrinja, Đurđica Gelenđer, Pitomača, Snježana Klarić, Šibenik, Anđelka Haludek, Đurđevac, Dijana Fićor, Rijeka, Suzana Sainović, Koprivnica, Nikolina Dapas, Zagreb. Dobitnici će biti obaviješteni putem maila.

U nagradnim natječajima mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se

Probiotici i prebiotici za zdrav trbuščić!

Još i naše bake znale su kako suhe šljive dobro utječu na rad crijeva kod neredovite i tvrde stolice. Upravo je to bio i poticaj za stvaranje žitnih pahuljica Zob i suhe šljive – kako na što jednostavniji i ukusniji način pomoći mališanima kada ih muči neredovita ili tvrda stolica. 

Zob i suhe šljive prve su funkcionalne žitne pahuljice! Njihov sastav pozitivno utječe na poticanje rada crijeva jer je bogat prebioticima - nježnim vlaknima. Sadrže korisne probiotike – bifidobakterije, i imunonutrijente koji pomažu jačanju prirodne zaštite. 

8 vitamina, željezo i cink aktivno sudjeluju kod dobrog funkcioniranja imuniteta. Pripremljene s mlijekom, bogat su izvor kalcija potrebnog za normalan rast i razvoj kostiju. Bez dodanog su šećera.

I odrasli mogu koristiti žitne pahuljice Zob i suhe šljive kad god ih muči probava.

Mmmmmmm…jako su fine Nestle žitne pahuljice! Izvrsnog i punog ukusa, zasigurno će postati omiljeni obrok vašeg djeteta bez obzira na dob!

Pročitajte i druge članke u specijalu "Dječja probava"!