Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 01. srpnja 2014.

Dobitnici 10 paketa BioGaia za dječje probavne tegobe

dijete mama krevet leže
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prepričali ste nam omiljenu priču vašeg djeteta, a 10 odgovora nagradili smo poklon paketom BioGaia koji može biti pravi spas na ljetovanju. BioGaia Protectis ORS jedinstvena je oralna rehidracijska otopina s kombinacijom soli, L. reuteri Protectis i cinka i pomaže u smanjenju proljeva i povraćanja

Koja je vaša najbolja priča za uspavljivanje? Tražili smo vas da nam prepričate u par rečenica omiljenu priču vašeg djeteta u raspravi ispod članka od ponedjeljka, 7. srpnja do petka, 11. srpnja u 11 sati, a vaših deset odgovora nagradili smo poklon paketom BioGaia.

Dobitnici su Naty, pletenica, Zarita, Jelkaznatizeljka, lidija87, tanjaa1, monstrum, Ina, Vaga, angellah, a bit će i obaviješteni mailom.

U nagradnim natječajima mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se te pročitajte detaljna pravila natječaja.

BioGaia | Author: Promo Foto: Promo

Za liječenje akutnog proljeva s i bez povraćanja ključna je rehidracija. BioGaia ProTectis oralna rehidracijska otopina – pouzdan način smanjenja trajanja bolesti kod dojenčadi, djece i odraslih osoba koja boluju od akutnog proljeva prouzročenog virusima ili bakterijama. U kliničkim je studijama dokazana učinkovitost i sigurnost L. reuteri Protectis, aktivne bakterije s pozitivnim učinkom na zdravlje. L. reuteri Protectis kolonizira cijeli probavni trakt, sprečava rast štetnih mikroorganizama, aktivira imunološku obranu i poboljšava probavu.

Koja je uloga cinka?

Biogaia | Author: Promo Foto: Promo

Ispitivanja su pokazala da dodatak cinka smanjuje trajanje akutnog proljeva. Stoga, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i UNICEF preporučuju upotrebu cinka pri oralnoj rehidraciji djece.

BioGaia Protectis ORS

• Smanjuje epizode proljeva i povraćanja
• Može smanjiti trajanje simptoma do dva dana
• Brže postizanje ravnoteže tjelesnih tekućina (elektrolita)
• Dostupna kao otopina blago mliječnog okusa
• Ne sadrži laktozu

Preporuka:

Zbog jednostavne primjene BioGaia ORS je vrlo praktičan proizvod na putovanjima! U BioGaia ORS otopinu radi poboljšanja okusa može se dodati jedna žličica koncentriranog soka naranče.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.