Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 21. studenoga 2019.

Froddo kolekcija inspirirana prirodom

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dopustite da vas osvoje cipelice, koje odlikuje iznimna fleksibilnost, stabilnost i optimalna potpora koju pružaju svakom malom stopalu.

Ključni detalj svake Froddo kolekcije je ekstra lagani i fleksibilni gumeni đon, koji se sjajno nadopunjuje s prirodnim materijalima na gornjištu, te čini savršenu dječju cipelu. Naš imperativ je stvoriti udobnu i prostranu cipelu za naše najmlađe, koja omogućuje slobodno kretanje i razvoj stopala. Prirodni materijali pružaju prozračnost i optimalnu klimu dječjim nožicama u svim aktivnostima.

Funkcionalnost i praktičnost su okosnica dizajna, upotpunjenog nevjerojatnim, ali decentnim detaljima, poput elastičnih vezica, čičak remenčića i toplih podstava. Visoki modeli s trostrukim čičak remenčićima dodatno stabiliziraju stopalo i nude najvišu razinu sigurnosti pri svakom koraku. Zimska kolekcija nezamisliva je bez krznenih, vunenih i tekstilnih podstava, a gležnjače i čizme s tex membranom čuvaju stopala suhima i toplima u svim vremenskim uvjetima.

 | Author: Promo Foto: Promo

Sjajni materijali i krzneni detalji daju sportskom i klasičnom dizajnu posebnu dozu luksuza i profinjenosti, nudeći novi formalni look u svakoj prilici. 70-godišnje iskustvo u izradi cipela očituje se u vrhunskoj kvaliteti izrade, posvećenosti detaljima i poznavanju anatomije dječjih stopala.

U Froddo shopovima potražite sve za savršeni look vaših mališana. Uz bogatu ponudu kvalitetne dječje obuće, očekuje vas jedinstvena kolekcija dječje odjeće, hrvatskih i talijanskih brendova, s naglaskom na kvaliteti i posebnosti. Froddo kolekcija idealna je za boravak u prirodi, no također vjerno prati urbani i svakodnevni život mališana.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.