Vrtić 27. rujna 2022.

Važne životne lekcije: Evo što Meghan Markle radi sa sinom svaki dan nakon vrtića

Foto: Toby Melville/Press Association/PIXSELL ;Meghan Markle je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut okrila kako izgleda djelić njezine svakodnevice
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako Meghan Markle i princ Harry svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti, Meghan je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut otkrila kako izgleda djelić njihove svakodnevice

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žive u 14 milijuna vrijednoj vili u Montecitu u Kaliforniji, a sina Archieja, prema pisanjima stranih medija redovno vode u vrtić u kojem njegovi vršnjaci ni ne znaju da je član kraljevske obitelji. Sussexi se rijetko pojavljuju u javnosti s djecom, a o njihovom obiteljskom životu u Kaliforniji se vrlo malo zna.

Ipak, Meghan je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut otkrila djelić obiteljske svakodnevice.  Naime, Markle je otišla po Archieja u vrtić u društvu novinarke Allison P. Davis, koja je u svom članku opisala zanimljiv ritual majke i sina, ali i otkrila više o odgojnim metodama kraljevske obitelji.

Novinarka je tako otkrila da Megan Markle bez obzira na slavu i bogatstvo jednostavno želi odgajati svoju djecu na "normalan" način,  a djecu već od malena uči kako je zahvala osnova komunikacije među ljudima.  "Ako Archie zaboravi reći ‘molim‘ ili ‘hvala‘, Meghan ga podsjeti na važne manire koje čine čovjeka. Na semaforu, Meghan poseže u prtljažnik i vadi potpuno novi crni ruksak te ga predaje svom zaštitaru koji ga zatim daje beskućniku koji sjede na uglu ulice", rekla je Davis te prenijela djelić atmosfere pri povratku iz vrtića.

Princ Harry i Meghan Markle Možda te zanima... Meghan Markle i princ Harry dobili su kćerkicu, a ime ima snažno značenje! Roditelji

Dodala je kako Markle uči Archieja da neki ljudi žive u velikim kućama, neki u malim, a neki su "između domova". U ruksaku koji je dala beskućniku bio je set za okrepu, koji uključuje vodu, krekere s maslacem od kikirikija i granola pločice. "Archie je na kraju priznao da je pojeo jednu", napisala je novinarka.

Markle djecu od malena uči da čekaju na red (na toboganu, ljuljački), pozdrave ili priskoče u pomoć nekome kome je pomoć potrebna. Iako je novinarka Davis otkrila samo malo dio odgojnih metoda vojvotkinje od Sussexa, čini se da je to bilo sasvim dovoljno za mnogobrojne riječi hvale roditelja diljem svijeta.

Podsjetimo, trogodišnji Archie i jednogodišnja Lilibet nisu prisustvovali sprovodu kraljice Elizabete odlukom svojih roditelja te nije donesena službena odluka koja bi spriječila njihovo prisustvovanje. Princ William i Kate Middleton također su odlučili da na sprovod neće povesti svog najmlađeg sina Louisa, dok su devetogodišnji princ George i sedmogodišnja princeza Charlotte bili prisutni.

Možda te zanima... Slučaj princa Georgea pokrenuo raspravu: Treba li malu djecu voditi na groblje i sprovode? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.