Roditelji 06. lipnja 2021.

Meghan Markle i princ Harry dobili su kćerkicu, a ime ima snažno značenje!

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Princ Harry i Meghan Markle dobili su drugo dijete, kćerkicu Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor,
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Princ Harry i Meghan Markle dobili su drugo dijete, kćerkicu Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, piše People.

Kćer vojvode i vojvotkinje od Sussexa rodila se u petak, a poznati par je ovu vijest objavio tek u nedjelju popodne. Radosnu vijest o prinovi na putu par je prvi put podijelio na Valentinovo, nakon što je Meghan  otkrila kako je doživjela spontani pobačaj prošlog srpnja. U svom je otvorenom pismu za New York Times opisala bolno iskustvo gubitka drugog djeteta i prijevremeni prekid trudnoće.

 | Author: Toby Melville/Press Association/PIXSELL Foto: Toby Melville/Press Association/PIXSELL ;Meghan Markle je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut okrila kako izgleda djelić njezine svakodnevice

Nasreću, nisu dugo čekali i Meghan je opet ostala trudna. Par je sina Archieja dobio u svibnju 2019., a sada je stigla kćerkica čijim imenom su odali počast kraljici Elizabeti II, prabaki upravo rođene bebe i princezi Diani, pokojnoj majci princa Harryja. 

Prošle godine napustili su britansku kraljevsku obitelj te se odrekli prava i obveza koje iz tog statusa proizlaze.

Možda te zanima... Meghan Markle izgubila drugu bebu: Znala sam. Dok držim prvorođeno dijete, gubim drugo Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.