Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 26. lipnja 2020.

Video: Petogodišnjak se rasplakao kad je shvatio da neće zauvijek živjeti s mamom

Foto: Instagram/caitlinfladager
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kada je petogodišnji Jack iz Kanade shvatio da neće zauvijek živjeti sa svojom majkom počeo je tugovati, a majka je taj srceparajući i slatki trenutak uhvatila na kameri

Caitlin Fladager, mama dvoje djece uhvatila je trenutak kada je njen petogodišnji sin Jack shvatio da neće živjeti s njom zauvijek, a taj trenutak je pretužan. Ona je gledala televiziju sa svojim sinom Jackom koji je primijetio da lik na televiziji ne živi kod kuće s roditeljima pa ju je brže bolje pitao zašto je to tako.

Caitlin mu je pokušala objasniti da jednom kad djeca ostare, na kraju odsele, ali Jackov je odgovor istovremeno bio i srceparajući i sladak. Nakon toga Jack je počeo tugovati i plakati na samu pomisao života bez svoje majke, a ona je to sve uspjela zabilježiti na kameri.

Caitlin je podijelila videozapis onoga što neki nazivaju 'najslađom stvari ikad' sa svojih 329.000 pratitelja na Instagramu, a roditelji su bili očarani Jackom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Fladager (@caitlinfladager) on

Post je pregledan 52.500 puta i dobio je na stotine komentara od drugih mama koje su njegovu reakciju nazvale dragocjenom.

Neki od komentara bili su: 'Ovo je divno. Obavezno mu pokažite to kada dođe u tinejdžerske dane i kaže da ne može dočekati da se iseli', 'To je vjerojatno najslađa stvar ikad'.

Dok su drugi također željeli podijeliti svoja iskustva.

Jedna je mama komentirala: 'Moj četverogodišnji sin rekao mi je da će zauvijek ostati kod kuće, jer ga hranim ... LOL nema drugih razloga'.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.