Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 26. listopada 2016.

Uključite se u besplatni trening roditeljske kompetentnosti!

promo
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za roditelje djece uzrasta 3 i 4 godine koji žele saznati više o roditeljstvu, sebi, djetetu, kao i o obiteljskim odnosima, Centar Modus ove jeseni organizira besplatni trening roditeljske kompetentnosti!

Program se sastoji od 12 susreta koji se održavaju jednom tjedno u popodnevnim satima, u trajanju od 2 sata. Teme se odnose na različita područja i izazove roditeljstva. Unutar programa roditelji uče o bitnim postavkama uspješnog roditeljstva, osvještavaju vlastite poteškoće kroz razmjenu iskustava te usvajaju nove komunikacijske vještine vježbajući u malim grupama. 

Uključivanju u program prethodi inicijalni razgovor na kojem se voditelji i roditelji upoznaju te se dobivaju detaljnije informacije o programu. Naša je preporuka da se oba roditelja uključe u program. Termin i održavanje radionica se određuje u dogovoru s članovima grupe.

Program se održava u Centru za djecu, mlade i obitelj Modus, u Ulici kneza Mislava 11¹, Zagreb. Ukoliko se želite bolje osjećati u svojoj roditeljskoj ulozi i biti zadovoljniji kao roditelj, pridružite nam se!

Za više informacija i dogovor inicijalnog razgovora nazovite Centar za djecu, mlade i obitelj Modus (01/4826-111 i 095/4826-111) ili nam se javite mailom na modus@dpp.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.