Vrtić 24. rujna 2024.

Moraš pustiti suzu: Raznježit će te ovaj divan trenutak između mame i kćeri na njen rođendan

Foto: tiktok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iskreni razgovori s našom djecom su nešto što uvijek želimo, za čim uvijek čeznemo, a ako su to iskreni razgovori ispunjeni toplinom i nježnošću, onda nam je srce – puno. Sigurni smo da je i ovoj mami…

Sigurno imaš u svojoj „kolekciji“ barem nekoliko važnih, velikih trenutaka u kojima si osjetila više nego ikad kako si povezana sa svojim djetetom i kako ti dijete uzvraća te osjećaje. Ili kad si doživjela neku neočekivanu reakciju ili rečenicu od svog djeteta. Nekad poželiš da je barem tada bila uključena kamera koja bi to zauvijek zabilježila…

video Možda te zanima... Prekrasan video dječaka s autizmom zbog kojeg će vam poteći suze Školarci

E, pa ova je mama imala tu sreću – ili je dobro promislila! Mama Danielle Eilers na svom je TikTok profilu @danielleeilers podijelila video s rođendanskog ručka sa svojom kćeri na kojem joj je izrekla uistinu lijepe riječi o tome što je sve ona donijela u njezin život. No, njena kći, petogodišnja Eve, uzvratila je nevjerojatno lijepom i osjećajnom reakcijom.

Njih dvije sjedile su u poznatom kafiću American Girl Café na ručku, a povod je bio 5. rođendan ove divne djevojčice. Jele su očito nešto jako fino, jer je Eve imala čokolade oko usta, a to je vrlo očit pokazatelj da je – sve dobro. U jednom trenutku, mama je odlučila iskoristiti trenutak da sa svojom kćeri podijeli iskrene riječi pune ljubavi.

„Život mi je postao puno bolji kad si se rodila i osjećam se tako sretnom što mi te je Bog dao prije pet godina“, rekla je mama dok se Eve, još uvijek, hihotala. „Doslovno ne mogu vjerovati da imaš pet godina. I znaš što volim na tebi? Kako si ljubazna. Govorim to otkad si bila beba. Napisala sam ti pismo kad si imala šest mjeseci i rekla sam, ‘Osjećam kako me voliš po tome kako me gledaš.’“

Dok je mama nježno govorila te riječi, Eve je postajala sve više emocionalna, a kako je mama nastavljala, tako je Eve već pomalo brisala oči ručicama… No, mama je nastavila.

„Promijenit ćeš živote ljudi. Promijenila si moj život time koliko me voliš i kako me dobro voliš. I tako sam sretna što te imam. Učinila si moj život tako… radosnim. Ne znam što bih bez tebe. Ti si moja najbolja prijateljica.”

@danielleeilers Eve turned 5 today and i took her to the american girl store for shopping and lunch. I told her what i loved about her and she started tearing up and then my heart exploded lol. You have to watch the whole thing! #momlife #girlmom #birthday #singlemom ♬ original sound - Danielle Eilers

Najslađe u cijeloj toj priči bio je izraz lica malene Eve, koja kao da je tražila kamo se sakriti od tih riječi koje su je dirale i zbog kojih su se suze nakupljale u kutovima očiju, a ona ih brisala… Mama i kći su se zagrlile i bio je to sve skupa jedan divan trenutak koji su imali priliku vidjeti i drugi. A oni su se oduševili.

Komentatori su priznali da ih je ovo jednostavno oduševilo, ali i da su im zasuzile oči – posebno ako su nešto slično doživjeli ili bi htjeli doživjeti.

„Čovječe, ona će biti tako emocionalno sigurna", divila se jedna komentatorica.

„Tako lijepo komuniciraš sa svojom curicom!” rekla je druga, te dodala: „Voljela bih da svako dijete može ovo doživjeti!!”

Čak je netko sa službenog profila ovog slavnog kafića u kojem su curke slavile, American Girl Cafe, postavio smajlija suznih očiju, te ostavili mami komentar da provjeri svoje poruke jer će tamo naći malo „rođendanske čarolije“.

Dakle, neka ovo bude mali podsjetnik da ne zaboravimo izraziti ljubav koja je u našim srcima što je češće moguće, jer upravo ta ljubav i to kako je izrazimo svojoj djeci čini veliku razliku… i puni nam srca!

ples Možda te zanima... Dirljivo: Mala balerina i djevojčica u kolicima izmamit će vam suze Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.