Roditelji Sretna mama 02. kolovoza 2016.

Mama objavila priču o čovjeku koji joj je pomogao u nevolji i dirnula tisuće ljudi

Coty Vincent
Foto: Facebook/Coty Vincent
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zaposlenik rent-a-cara John Goodlett postao je internet zvijezda nakon što je mama blizanaca objavila njegovu fotografiju i priču na društvenoj mreži

Nakon prometne nezgode Coty Vincent, mama 11-mjesečnih blizanaca Holta i Levija, otišla je u rent-a-car kako bi iznajmila automobil. Coty Vincent morala je nositi sinove jer nije imala dječja kolica. Zaposlenik John Goodlett nije joj samo pomogao ispuniti papire, nego je cijelo vrijeme držao njezinog sina. Ljubazni zaposlenik također je blizanac, a sestra blizanka mu je najbolja prijateljica.

Pogledajte što je frizer učinio za dječaka s autizmom

Vincent je toliko dirnula pažnja ovog mladića da je objavila fotografiju i priču na Facebooku. Podijeljena je 30 tisuća puta, a lajkana više od 258 tisuća puta. "Jedan od najsuosjećajnijih i brižnih ljudi koje sam upoznala u svom životu", napisala je. Fotografiju je objavila jer je željela inspirirati ljude da budu pažljiviji i obzirniji. "Mislim da bi ovaj svijet puno bolji kada bi svi činili mala dobra djela", dodala je Vincent.

*Update below story* This is John and he works at Enterprise. He's also a twin and his twin sister is his best friend....

Posted by Coty Vincent on 13. srpnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.