Vrtić Igre za djecu 02. studenoga 2019.

Tata curicu ostavio na 10 minuta, dočekalo ga iznenađenje!

Foto: Arron Jeff Whysall / Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ovo je lice djevojke koja je prilično ponosna na sebe, i da budem iskrena, ponosni smo i na nju!', glasio je jedan komentar. Što bi tvoj mališan napravio u ovoj situaciji?

Arron Jeff Whysall podijelio je sljedeću fotografiju na Facebooku nakon što je svoju kćer Oliviu ostavio samu na samo 10 minuta.

"U vrtu sam bio 10 minuta. Kad sam došao unutra da ju provjerim, vidio sam da je sama pojela 18 jogurta", rekao je Whysall za Today Parents.

U trenutku pisanja ove vijesti ispod fotografije malene Olivie nalazi se više od 16.000 komentara, a reagiralo je više od 4,400 ljudi.

"Ovo je lice djevojke koja je prilično ponosna na sebe, i da budem iskrena, ponosni smo i na nju!" glasio je jedan komentar.

Možda te zanima... Za plakati: Mamina urnebesna saga o izmetu na toboganu Vrtić

Neki su zamijetili, kako je unatoč pojedenoj količini, malena ostala čista. "Kako je, pobogu, ostala čista? Moje dijete ne može pojesti jedan jogurt bez da on ne završi na njegovom nosu, obrazima i majici."

U komentarima nam napiši što bi tvoj mališan napravio da ga ostaviš samog ili samu na 10 minuta ili da ga nadgledaš, a da te on/ona ne vidi?

djevojčica Možda te zanima... Urnebesni mališani: Ostavite ih na sekundu, nađete ih u WC-u Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.