Vrtić Igre za djecu 27. lipnja 2024.

Stiže 5. nastavak Shreka, a jedan od omiljenih likova dobit će i vlastiti spin-off

Foto: Imdb.com
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon posljednjeg filma o Shreku iz 2012. godine, napokon dolazi novi nastavak. Eddie Murphy je potvrdio da je produkcija već započela, a prema njegovim predviđanjima, film bi trebao stići na ekrane 2025. godine.

Nakon četiri uspješna filma i božićnog TV specijala, Shrek 5 je napokon potvrđen. Tijekom jednog intervjua, Eddie Murphy je otkrio i uzbudljive vijesti vezane uz serijal "Shrek". Potvrdio je da je u produkciji peti nastavak ovog omiljenog animiranog filma, a izlazak se očekuje 2025. godine.

Ali to nije sve. Donkey ili kako je nama poznat Magare, će dobiti svoj samostalni film. Logičan je to potez s obzirom da je to jedan od najomiljeniji likova u cijeloj Shrek franšizi. Do sada je jedini spin-off imao lik Mačka u čizmama s tri filma, kojem je glas posudio Antonio Banderas.

 | Author: Imdb.com Foto: Imdb.com

Obožavatelji omiljenog animiranog lika raduju se novim dogodovštinama i nadaju se povratku glumačke postave iz prijašnjih nastavaka. Hoće li se originalna glumačka postava vratiti? Glas Shreku posudio je Mike Myers, Fioni Cameron Diaz, a Mačku u čizmama Antonio Banderas. Mnogi obožavatelji nadaju se da će vidjeti povratak ovih glasova u novom filmu.

Hrvatski obožavatelji posebno vole domaću sinkronizaciju u kojoj su glasove posudili Vedran Mlikota (Shrek), Renata Sabljak (Fiona), Krešimir Mikić (Donkey) i Sven Medvešek (Mačak u čizmama). Povratak ove postave bio bi prava poslastica za publiku. Nevjerojatno je pomisliti da je prošlo 23 godine od prvog Shrek filma. 

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za prvi odlazak u kino? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.