Vrtić Igre za djecu 18. svibnja 2016.

Radionica njemačkog jezika kroz sadnju cvijeća

sadnja cvijeće
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca su u ovom ranom stadiju otvorena za sve novo, a osobito ako im je ponuđeno kroz igru i bez pritiska okoline. Jezik se uči uz elemente dramske, glazbene, likovne i male škole

Centar za kulturu i informacije Maksimir u suradnji sa školom stranih jezika Eurobiz centar kids i ove godine u svibnju organizira "Sadnju cvijeća za djecu - radionica na njemačkom jeziku". Pridružite im se u četvrtak 19.5. u 17:30 sati ispred Centra u Švarcovoj 18. Program je namijenjen djeci od 3 do 8 godina.  

radionica | Author: Promo Foto: Promo

Inače, radionica njemačkog jezika ima četiri stupnja, a osmišljena je prema preporukama EU-a za rano učenje stranog jezika u vrtiću i predškoli. Program je osobito namijenjen djeci osnovnih škola u kojima je ponuđeno učenje njemačkog jezika, jer služi kao izvrsna priprema i temeljita podloga. Djeca su u ovom ranom stadiju otvorena za sve novo, a osobito ako im je ponuđeno kroz igru i bez pritiska okoline. Jezik se uči uz elemente dramske, glazbene, likovne i male škole.

Naime, dramski elementi služe za razvoj dijaloga, pa se kroz program učenjem pjesmica uvježbava pravilan izgovor, ritam i intonacija njemačkog jezika, a elementi bojanja i rad s papirom služe za razvoj govora. Elementi male škole na zaigran način uvode slova, vježbe čitanja i pisanja. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.