Vrtić Igre za djecu 09. lipnja 2015.

Preuređujemo vrtić u Petrinji!

Petrinja
Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Od šest vrtića u užem izboru, najviše glasova čitatelja dobio je petrinjski Dječji vrtić Petrinjčica, objekt Kapljica. Taj će vrtić dobiti nove boje i uređenje u akciji Dječji svijet u šarenim bojama, koju provodimo u suradnji s tvrtkama Pevec i JUB

Sa 198 glasova čitatelja odlučeno je da će u akciji Dječji svijet u šarenim bojama, koju Klokanica provodi u suradnji s tvrtkama Pevec i JUB, preuređenje dobiti Dječji vrtić Petrinjčica, objekt Kapljica, u Petrinji.

Od 22. do 31. svibnja primali smo prijave za preuređenje vrtića na području cijele Hrvatske. Žiri je odbrao šest prijava koje su ušle u uži izbor, a zatim je od 2. do 8. lipnja trajalo glasovanje čitatelja u kojem je pobjedio petrinjski vrtić. Pročitajte detaljna pravila natječaja! 

U njemu će se 20. lipnja održati akcija uređenja, uz popratni zabavni program koji će voditi popularna voditeljica Marijana Batinić. Među ostalim aktivnostima za djecu, bit će i lutkarska predstava Priča o Tupsonima, koju izvode Hrvoje Zalar i Anja Đurinović.

dječji svijet natječaj | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Pobjednički vrtić prijavila je Maja Ostojić, mama djevojčice Dee, koja ga pohađa, a sada će dobiti titulu vrtićke junakinje i bicikl koji je osigurao Pevec.

"Majka sam četverogodišnje Dee koja pohađa Dječji vrtić Petrinjčica, objekt Kapljica, pune dvije godine", napisala je u svojoj prijavi mama Maja te objasnila zašto ovom vrtiću treba preuređenje: "U objektu se nalaze dvije odgojne skupine, koje pohađa 45 djece. S obzirom da nemaju vlastito dvorište, niti igralište, uređenje interijera bilo bi od velike važnosti i koristi djeci i tetama. Tete u vrtiću su sjajne. Na kreativan način osmišljavaju dizajn vrtića. No, nije im lako. Treba razvedriti sva dječja lica koja u ranojutarnjim satima dolaze u vrtić. Naime, namještaj koji imaju, stariji je od nas roditelja, i potrebna mu je obnova bojom. Tužni, žuti zidovi strpljivo čekaju na svoj makeover godinama zbog teške financijske situacije koja nas prati i nakon završetka Domovinskog rata. Mi ne tražimo i ne trebamo puno. Oplemenite li namještaj i zidove svojim bojama, sretan i veseli boravak omogućit ćete našim mališanima!"

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.