Vrtić Igre za djecu 25. veljače 2015.

Dobitnici ulaznica za film Janko Strižić i rajfa s ušima

Janko Strižić film
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Opisali ste nam prvi susret vašeg mališana s domaćom životinjom, a pet čitatelja osvojilo je rajf s ušima i po dvije ulaznice za film Janko Strižić u CineStar kinu po izboru te još 10 čitatelja po dvije ulaznice za film

Kako je izgledao prvi susret vašeg djeteta s nekom domaćom životinjom? U raspravi ispod članka od 25. veljače do 3. ožujka u 11 sati opisivali ste nam ovaj susret, a pet čitatelja osvojilo je Janko rajf s ušima i po dvije ulaznice za film Janko Strižić u CineStar kinu po izboru te 10 čitatelja po dvije ulaznice za film Janko Strižić u CineStar kinu po izboru.

Dobitnici ulaznica i rajfa s ušima su: rhaea, dora, Marijanka, Ljubičica i kuna, a ulaznice za film osvojili su i: josipa.kristic.7, MamaSBC, G, medoKartonski, štrumfić, tatatomo, mina, missha, Ford, maj. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Janko Strižić se prikazuje u sljedećim Cinestar kinima: Branimir centar, Avenue Mall, Arena Imax®, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Bihać.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se! Pročitajte pravila natječaja.

Janko Strižić - zabava za cijelu obitelj

Crtani serijal Janko Strižić, dobitnik mnogih nagrada, napokon je stigao na velika platna. Glavni junak – ovčica Janko, svojom razigranošću i velikim očima, uspio je osvojiti ne samo djecu već i odrasle diljem svijeta.

janko štrižić film | Author: Promo Foto: Promo

Janko je pametna, razigrana ovca koja živi sa svojim stadom na farmi Mossy Bottom koju vode Farmer i Bitzer, dobronamjeran ali neučinkovit ovčar. Život na farmi je jednoličan pa Janko skuje plan – uzet će slobodan dan. No, pazite što želite. Događaji brzo izmaknu kontroli i njegov nestašluk dovede do toga da bespomoćnog Farmera odvedu s farme. Uz pomoć stada Janko mora prvi put napustiti farmu i otputovati u Veliki Grad i uspjeti spasiti Farmera.

No, kako će ovce preživjeti? Mogu li izbjeći da ih prepoznaju? I pobjeći zastrašujućem lovcu na životinje. U akcijskoj avanturi proživjet će puno divljih i smiješnih nezgoda. Janko će upoznati malog napuštenog psića zvanog Slip zahvaljujući kojem shvati da imati dom i obitelj nije nešto što treba uzeti zdravo za gotovo.

Preuzmite bojanku Janko Strižić!

Ukoliko ne osvojite ulaznice u našem nagradnom natječaju, pridružite se stadu uz kupnju ulaznica na ovom linku!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.