Vrtić Igre za djecu 22. svibnja 2014.

Dobitnici slikovnice 'Zeko i potočić' s CD-om

djevojčica glazba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna od najljepših i najomiljenijih dječjih pjesmica 'Zeko i potočić', nebrojeno puta pjevana i često popraćena dječjim suzicama, našla je svoj put do slikovnice s CD-om, koju ste mogli osvojiti u našem nagradnom natječaju!

Koja je vašem djetetu najdraža pjesmica? Tri odgovora koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka, od četvrtka, 22. svibnja do srijede, 28. svibnja u 11 sati, nagradili smo našom knjigom tjedna Zeko i potočić s CD-om u izdanju Naša djeca d.o.o. Dobitnici su: BookLover, Marijanka i katja32, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Zeko i potočić | Author: Promo Foto: Promo

Jedna od najljepših i najomiljenijih dječjih pjesmica Zeko i potočić, nebrojeno puta pjevana i često popraćena dječjim suzicama, napokon je našla svoj put do slikovnice. Novu dimenziju sjetnoj pjesmici Branka Mihaljevića o malome zeki koji pokušava pronaći šumski potočić, jedinu utjehu i nadu za bolje sutra u hladnoj zimskoj noći, daju prekrasne ilustracije Marsele Hajdinjak koje zaokružuju ovu prelijepu priču toliko željenim potočićem, toliko potrebnom nadom. Ostavite i vi tragove za potočićem u snijegu jedne zimske noći...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.