Vrtić Igre za djecu 26. listopada 2017.

Mali sportaši otvaraju vrata polaznicima na dvije nove lokacije u gradu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mali sportaši provode univerzalni sportski program namijenjen djeci predškolskog uzrasta i osnovnoškolcima do deset godina

Mali sportaši se igraju u tridesetak zagrebačkih vrtića i šest sportskih akademija u kojima radi više od 20 voditelja, trenerica i trenera. U sustavu sportske akademije i vrtića trenutno trenira preko 1200 malih sportašica i sportaša. 

U dvanaest godina postojanja, kroz sportsku školu Malih sportaša prošlo je više od 11000 nasmijanih malih sportašica i sportaša s područja Zagreba i okolice.

 | Author: Promo Foto: Promo

Osnovni program, verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, provodi se tijekom cijele vrtićke/školske godine dva puta tjedno po 45 minuta. Mali sportaši prolaze i savladavaju elemente deset sportova (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje).

djeca djevojčice Možda te zanima... Aktivna djeca su zdravija, uspješnija i popularnija Vrtić

U sportskim akademijama svoje mjesto mogu pronaći i najmlađi. Program sportske igraonice namijenjen je djeci od tri do tri i pol godine starosti. Program nije usmjeren na stvaranje vrhunskih sportaša i ranu specijalizaciju, već na poticanje optimalnog i cjelokupnog razvoja djeteta. Program unaprjeđuje psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika.

 | Author: Promo Foto: Promo

Ovim putem, Mali sportaši pozivaju na upis novih članova u novootvorene lokacije na zapadnom dijelu grada, u Sportsku akademiju 'Knežija KIF' te Sportsku akademiju 'Špansko'. Više o Malim sportašima i detalje vezane uz nove lokacije potražite na web stranici malisportasi.hr, gdje možete dobiti sve detaljne informacije te učlaniti dijete u željeni program. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.