Vrtić Igre za djecu 22. travnja 2017.

'Mali šef': Kako izgleda dolazak nove bebe u obitelj

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove, a sada vam donosi recenziju filma "Mali šef"

"Mali šef" ima nekoliko tema i njima se bavi iz perspektive sedmogodišnjaka. Govori o sve većoj ljubavi odraslih prema psima i gubitku interesa za djecom te utjecaju dolaska bebe na obitelj. Također se na duhovit način dotiče i tematike dječjih bajki, koje su ponekad poprilično jezovite (kad malo bolje razmislimo, vještica u Ivici i Marici je ljudožder!). Naravno, sve je prikazano kroz niz doskočica i gegova koje će nasmijati velike i male – tko se ne bi nasmijao kada beba prdne dok joj se pudra guza! Ovo je pravi obiteljski film na kojem se svi mogu dobro zabaviti i nasmijati, bez bojazni da će naletiti na neku scenu neprimjerenu djeci. A na kraju filma roditelje bi mogla dočekati škakljiva pitanja o tome kako nastaju bebe, jer baš kao i u filmu Rode, to je skroz izokrenuto. Film se prikazuje u 2D i 3D formatu, te je sinkroniziran na hrvatski. 

Za djecu: 3+.

Za roditelje: Štosevi će nasmijati i nezahtjevne roditelje.

Nasilje: Nema nasilja.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Primjeren za djecu.

Seks: Nema seksualnih prizora.

Tempo: Film je laganijeg tempa, pa ga i mlađa djeca mogu pratiti. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.