Vrtić Igre za djecu 17. travnja 2020.

Mali leteći medvjedi na YouTubeu: Uživaj s djecom u omiljenom crtiću generacija

Foto: Facebook/Zagreb film
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Obožavatelji kultnog crtića sada ga mogu gledati i sa svojom djecom

Iz Zagreb Filma dolaze dobre vijesti za roditelje obožavatelje kultnog crtića Mali leteći medvjedići. Naime, na Facebooku su objavili vijest da se na njihovom YouTube kanalu može pogledati 31 epizoda ove omiljene crtane serije, neprežaljene za mnoge generacije, a koje ga sada mogu pokazati i svojoj djeci. 

djeca, televizija Možda te zanima... Likovi iz crtića djeci su uzori, odgojitelji i prijatelji Vrtić

Prenosimo njihovu objavu s Facebooka:

'I Zagreb film podržava preporuku “ostanite doma“!

Stoga je i Zagreb film pronašao načina kako olakšati sugrađanima boravak kod kuće i učiniti im ga sadržajnijim i kvalitetnijim.

Naime, na službenom YouTube kanalu Zagreb filma već mjesec dana može se pogledati osam animiranih filmova nastalih u našoj produkciji, među kojima su i klasici poput Oscarom nagrađenog ‘Surogata’ Dušana Vukotića. Ti filmovi su imali čak 35 000 pregleda!

Sada se Zagreb film potrudio razveseliti najmlađe pa se na YouTube kanalu može se pogledati i 31 epizoda Malih letećih medvjeda u ukupnom trajanju od 730 minuta.

Riječ je o jednoj od najuspješnijih hrvatskih crtanih serija nastaloj u koprodukciji Zagreb filma i CinéGroupea koja kombinira fantastične pustolovine u realističnom okruženju. Razni crtani medvjedići dječji su miljenici već godinama, ali do ovog serijala nikad nisu bili zamišljeni medvjedići s krilima, njihova vrsta bi se mogla opisati kao nešto između leptira i medvjeda. Ta malena krila, koja našim likovima omogućuju let, dodaju novi misterij medvjedićima i još više produbljuju dječju maštu.

Ekološke teme svake epizode omogućuju djeci da postanu svjesna važnosti zaštite okoliša, a uz to roditeljima se pruža prilika s djecom raspraviti o tim temama i ohrabriti ih na aktivnu podršku za čistiji i zdraviji svijet oko nas. Serija je pravi primjer tople “starinske animacije”, odnosno stvaranja i bojanja rukom i kistom. Autori, začetnici i kreatori likova i serije su Dušan Vukotić, Pero Kvesić i Neven Petričić, a počela se proizvoditi još 1988. godine.'

obitelj, crtići, televizija Možda te zanima... Pet kultnih crtića koje morate pokazati svojoj djeci Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.