Vrtić Igre za djecu 20. ožujka 2020.

Mala scena nastavlja s prijenosima predstava uživo!

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kazalište Mala scena nastavlja s prijenosom predstava u sklopu inicijative 'Mala scena online'

Ove subote, 21. ožujka u 17 sati, kazalište Mala scena će, u sklopu inicijative "Mala scena online", uživo prenositi predstavu "Iglica" autorice Lane Šarić nastalu u suradnji s Triko Cirkus Teatrom.

"Iglica", autorice Lane Šariće koju je režirao Ivica Šimić, priča je o djevojčici koja je drugačija od ostalih. Od rođenja je posebna zbog - iglica koje joj rastu iz cijelog tijela. Iglice je brane je od svih koji bi joj htjeli nešto učiniti nažao, ali je i priječe da bude kao i sve druge djevojčice. To je priča o jedinstvenosti i posebnosti svakoga od nas, priča o odrastanju te bolima i radostima koji prate ovaj proces. Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše.

Ova neverbalna predstava o društvu koje teško prihvaća drugačije osvojila je i dvije nagrade. Nikolina Majdak proglašena je najboljom glumicom u službenoj konkurenciji festivala ASSITEJ 2013., a nagradu za najbolju kostimografiju na istom je festivalu dobila Mirjana Zagorec.

Cijena pristupa prijenosu iznosi 35 kuna, može se kupiti na ovom linku, a vrijedi za jedan uređaj.

beba origami Možda te zanima... Pet ideja kako zabaviti bebu kod kuće Beba

Uz prijenose uživo, ako niste stigli pogledati neki od dosadašnjih prijenosa, predstave koje su već odigrane moguće je pogledati i naknadno, kada god to poželite! "Priča o oblaku" dostupna je ovdje, dok je predstava "Huligan" dostupna na tu.

Za sve prijenose i snimke nudimo grupni popust školama koje žele izvedbe predstava koristiti u online nastavi. Za više informacija možete nam se javiti na buga@mala-scena.hr

Inicijativa "Mala scena online" započela je 12. ožujka, a od tada se svakodnevno, prije i poslije podne, uživo uključujemo s javljanjima na Facebook i Instagram stranici kazališta. Priče za djecu koje u 10 sati čita Buga Marija Šimić pogledane su više od 11 tisuća puta, dok su priče, anegdote i iskustva Vitomire Lončar i Ivice Šimića pogledani više od 20 tisuća puta. Prijenosi predstava "Priča o oblaku" i "Huligan" pogledani su na više od 500 uređaja!

Možda te zanima... 10 najzabavnijih igara za jasličku i vrtićku djecu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.