Roditelji Tatina zona 04. svibnja 2016.

Tata kupovao uloške za kćer i njegove poruke postale viralni hit

tinejdžeri djevojka djevojke mobitel
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata je dobio skoro nemoguću misiju: izabrati prave higijenske uloške i donijeti ih kući. Srećom, imao je mobitel. Njegova kući sve je stavila na Facebook i lansirala tatu među zvijezde interneta

Tia Savva je mlada dama iz Ujedinjenog Kraljevstva koja je poslala svog tatu u skoro nemoguću misiju: izabrati prave higijenske uloške i donijeti ih kući. Srećom, mobitel je bio pored njega pa je uspio uspješno izvršiti zadatak, a njegove poruke postale su viralni hit nakon što ih je kći postavila na svoj Facebook.

Tata je prvo pitao gdje se nalaze. Nakon što mu je Tia dala instrukcije gdje bi trebali biti i rekla mu ime marke Always (uvijek), on je iznenađeno upitao "Uvijek što?". Kad je shvatio o čemu se radi, šokirao se cijenom. Nije mu bilo jasno ni što su to krilca i ubrzo je zaključio da ga žena pored njega čudno gleda. Upitao je i treba li ih pomirisati kako bi znao da jesu li s mirisom, na što mu je Tia odgovorila neka se smiri i da sve piše na pakiranju. 

Uspio se snaći i brižni tata je čak upitao treba li kremu, na što je začuđeno odgovorila zašto bi joj trebala krema. Odgovor je bio logičan: "Jer sam mislio da vi dame trebate kremu za poslije." Odlučio joj je kupiti i čokoladu jer, po njegovim riječima, "Sotoni je potrebno hranjenje"

I'm nearly as stressed as my Dad trying to find the right sanitary towels.

Posted by Tia Savva on Friday, 15 April 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.