Vrtić Igre za djecu 17. srpnja 2014.

Dobitnici Prve vježbenice za učenje pisanja!

dječak piše slova
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz zbirku "Prva vježbenica" vaši mališani mogu naučiti pravilno držati olovku i pisati te prelaziti preko isprekidanih i dugačkih crta, vijuga ili uzoraka. Odgovorili ste nam na pitanje koje je slovo vaše dijete prvo naučilo pisati, a mi smo vam darovali pet primjeraka ove zabavne i poučne vježbenice

Koje je slovo vaše dijete prvo naučilo pisati? Pet odgovora na ovo pitanje koje ste nam ostavili u raspravi ispod članka od četvrtka 17. srpnja do srijede 23. srpnja do 11 sati nagradili smo našom knjigom tjedna, zbirkom "Prva vježbenica" u izdanju Forum d.o.o. Dobitnici su ZvjezdicaZg, IvanaS, AntunSb, DaVaDar i Mama_Sonja, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila.

 U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Učenje – pozitivno i zabavno iskustvo

Uz zbirku "Prva vježbenica" vaši mališani mogu naučiti pravilno držati olovku u ruci i pisati te prelaziti preko svih isprekidanih i dugačkih crta, vijuga ili uzoraka. Poučne vježbe pomoći će djetetu da razvije motoriku i nauči razvijati mišljenje i moć zapažanja te nauči razlikovati jednostavne oblike.

prva vježbenica | Author: Promo Foto: Promo

Zadaci, koji se nalaze u ovoj vježbenici, prate predškolski i školski program, a sama zbirka osmišljena je tako da učenje postane pozitivno i zabavno iskustvo već u najranijoj dobi. 

"Prvi vježbenicu" možete kupiti u Internet Supershopu Mondo!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.