Vrtić Igre za djecu 16. veljače 2020.

Beba koju je proslavila pizza slavi drugi rođendan s - pizzom!

Foto: Instagram/danileighphotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječak koji se prije godinu dana proslavio sa super zabavnim i viralnim fotkama s komadima pizze koje su pratile njegov rast, navršio je dvije godine, a ovaj put fotkao se s dvije pizze

Sjećaš li se bebe koju su fotkali s pizzom svakog mjeseca kroz cijelu prvu godinu života?

Fotografkinja Dani Leight odlučila je fotografirati svog sina Lorenza i to svaki put kad napuni mjesec dana i tako do godinu dana. Ali budući da se smatra zabavnom fotografkinjom, htjela je fotografije učiniti zabavnima. Rješenje? Komad pizze!

"Moja mama rekla je da napravim nešto talijansko kao odu imenu. Što je bolje od pizze koju ćemo uzeti jednom mjesečno i tako dobiti ove predivne fotografije?", napisala je tada na Instagramu.

Kolaž fotografija koji je na kraju objavila pokazivao je bebu koja leži na poklopcu otvorene kartonske kutije za pizzu, a za svaki mjesec stavila je broj trokuta pizze koji označava koliko je beba stara. Naravno, fotografije su postale viralne, a malenog Lorenza svi su zapamtili kao 'pizza bebu'. 

insta beba Možda te zanima... FOTO: Pogledajte kako su bebe zapravo male kad se rode! Beba

Lorenzo je prije nekoliko dana navršio dvije godine, a mama je snimila novu fotografiju kao svojevrsni hommage projektu koji ih je proslavio. A svakako je zanimljivo da Lorenzo slavi rođendan samo dan poslije Nacionalnog dana pizze u SAD-u, a koji se i u svijetu obilježava kao Međunarodni dan pizze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pizza babe turns 2 tomorrow!!!! On National Pizza Day, he wants you to remember that the Earth is the only planet with PIZZA!

A post shared by Dani Leigh (@danileighphotography) on

"Pizza beba sutra navršava dvije godine!!! A na Nacionalni dan pizze, želi vas podsjetiti da je Zemlja jedini planet s pizzom!", napisala je mama uz novu preslatku fotku.

I nova fotografija je preslatka, pizza izgleda prefino, a kreativna ideja ove mame može biti novi trend u fotkanju beba i praćenju njihovog rasta kroz prvu godinu. Nevjerojatno se čini da je dječačić koji je sada veći od dvije pizze bio malen poput jednog trokuta pizze!

baby in the womb Možda te zanima... Kako beba stane u maternicu? Prekrasne fotke beba u pozama iz maminog trbuha Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Spomenko

    Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.