Beba Igre za bebe 14. veljače 2020.

Bebe u bombonijeri - najslađi poklon za Valentinovo koji si ikad vidjela!

Foto: Instagram/fromlabortolove
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Možeš li zamisliti slađi poklon za Dan zaljubljenih od bombonijere pune - pravih medenih bebica?

JoAnn Marrero, fotografkinja pod imenom From Labor to Love specijalizirana je za fotografiranje mama, beba i obitelji, a za ovogodišnje Valentinovo došla je do preslatke ideje. Naime, osmislila je ogromnu kutiju bombonijere napunjenu s - pravim bebama! Da, dobro si pročitala.

 "Jedne godine za Valentinovo poklonila sam svom tada dvoipolgodišnjem sinu bombonijeru. Nije mi palo na pamet da on nije znao što se nalazi u kutiji i kad ju je otvorio, počeo je skakati gore dolje i vikati svom starijem bratu: Unutra je čokolada! Bilo je tako slatko", ispričala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoAnn Marrero (@fromlabortolove) on

fotke beba Možda te zanima... Savršene fotke beba s naslovnica vs. pokušaji u stvarnosti Beba

Za snimanje je izgradila ogromnu kutiju i napravila audiciju za bebe koje će biti spremne ostati u kutiji dovoljno dugo, a dobila je 85 prijava. Na kraju je odabrala 13 beba i uspjela napraviti preslatke fotografije koje možeš vidjeti na njenoj web stranici From Labor To Love.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoAnn Marrero (@fromlabortolove) on

"Htjela sam da se zabavimo bez ikakvih očekivanja", rekla je za PopSugar i dodala da se nada da je djeci ovo bilo zabavno kao da su na nekom organiziranom igranju. Naravno, iza kamera vladao je neodoljivi kaos. Roditelji su mahali, neki su plakali, puzali, a bebe su bile prekrivene pravom čokoladom!

"Svi su bili dobro prvih pet minuta. Nakon toga, svaki se bavio nekom svojom zanimacijom i nazvala bih to slatkim kaosom. Jedna beba počela je jako glasno plakati i izazvala lančanu reakciju plakanja!"

Naravno da je bilo suza. Ali što je bombonijera beba bez nekoliko nemirnih čokoladica?

"Što je bolje od čokoladne bombonijere? Ona puna beba za Valentinovo, naravno!", napisala je fotografkinja na Facebooku.

"Slatkoća u kaosu fotografiranja 13 beba odjednom. Imali smo sve... smijeh, suze, buljenje, plač, se! Veliko hvala svima koji su bili s nama!".

A svi mi koji možemo uživati u ovim preslatkim prizorima, zahvaljujemo fotografkinji i bebama na najslađem poklonu za Valentinovo.

Možda te zanima... 10 kreativnih poza za bebin prvi foto album Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.