Vrtić Igre za djecu 02. prosinca 2016.

Bajkovita izložba Orašar i kreativne radionice za djecu

lidl orašar
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tijekom trajanja izložbe Orašar u Muzeju za umjetnost i obrt, najmlađi mogu sudjelovati u kreativnim radionicama nedjeljom

U zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt predstavljena je Lidlova akcijska, proširena ponuda nenasilnih, zabavnih i didaktičkih igračaka. Ove godine, Lidl je jedan od sponzora izložbe Orašar zagrebačkog MUO u sklopu koje je i glavni pokrovitelj kreativnih radionica za djecu u organizaciji udruge Praktikum.

lidl orašar | Author: Promo Foto: Promo

Radionice će se održavati svake nedjelje od 4.12.2016. do 15.1.2017., a na njima će se koristiti i Lidlove didaktičke, kreativne igračke i razni setovi za igru. Predstavljanje ove suradnje vodila je poznata glumica i voditeljica Doris Pinčić, a događaju su prisustvovala i djeca iz Dječjeg doma Lipik, koja su imala priliku sudjelovati u prvoj kreativnoj radionici.  

lidl orašar | Author: Promo Foto: Promo

"Neizmjerno nas veseli svaka aktivnost kroz koju možemo pomoći djeci ili im omogućiti okruženje u kojem se mogu kreativno izraziti, educirati i zabaviti. U tome će nam ove godine pomoći udruga Praktikum, kojoj smo partner u održavanju kreativnih dječjih radionica na temu izložbe Orašar u Muzeju za umjetnost i obrt. Također, sretni smo što su upravo klinci iz dječjeg doma u Lipiku premijerno „otvorili sezonu“ radionica, kao sudionici prve kreativne radionice u organizaciji udruge Praktikum“, izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.  

Posjetite jedinstvenu izložbu Orašar u Muzeju za umjetnost i obrt od 27. studenoga te se zabavite sa svojim mališanima na zanimljivim radionicama u MUO nedjeljom.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.