Školarci Slobodne aktivnosti 21. studenoga 2016.

Besplatne radionice i predstave za djecu u Probnoj kući Ikea

ikea radionice
Foto: IKEA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Probna kuća IKEA poziva građane da se priključe besplatnim radionicama, predstavama i zabavnim aktivnostima za djecu i odrasle

Svi koji žele saznati više o uzgoju zdravih zelenih sastojaka kod kuće, moći će to učiniti na radionici o uzgoju biljaka u domu koja će se održati 24. studenog, s početkom u 18 sati, u Probnoj kući IKEA. Prijave na radionicu, na kojoj će Maja Subotić, dizajnerica i urbana poljoprivrednica, polaznicima otkriti kako svoj dom na jednostavan način mogu prometnuti u zelenu oazu koja će ne samo biti ugodna oku, već i doprinijeti u očuvanju okoliša, otvorene su na stranici Probna kuca

Kako bi prijava bila uspješna, zainteresirani građani trebaju biti članovi IKEA FAMILY programa lojalnosti i imati najbrži prst zbog ograničenog broja mjesta na radionici.

Ideje za kreativne igre koje potiču razvoj djeteta

U Probnoj kući IKEA trenutačno se održava dvotjedna radionica švedskog jezika koju vode apsolventi skandinavistike sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Svi oni koji žele naučiti pokoju riječ na švedskom, a nisu se uspjeli prijaviti na prvu radionicu, mogu to još uvijek učiniti. Naime, Probna kuća IKEA će se od 28. studenog do 9. prosinca ponovno prometnuti u učionicu švedskog jezika. 

ikea radionica | Author: IKEA Foto: IKEA

Veliki interes građana izazvale su radionica šivanja s Udrugom Kamensko, koje su popunjene u rekordnom roku. Radnice Udruge Kamensko sve one koji žele naučiti šivati, a nisu uspjeli prijaviti se za radionice u Probnoj kući IKEA pozivaju da se jave u njihovu Udrugu Otvoreno Kamensko, jer produljene tečajeve šivanja održavaju redovito.

Uz zabavnu i pametnu igru djeca brže napreduju

ikea radionice | Author: IKEA Foto: IKEA

Privremena Probna kuća IKEA i u predstojećem razdoblju bit će poprištem zabavnih događanja za djecu. Subota, 19. studenog, rezervirana je za temu održivosti koju će mališanima približiti kazalište Tvornica lutaka u sklopu predstave "HaHa2o". Ako svog mališana niste uspjeli prijaviti na ovu predstavu, u subotu, 26. studenog, slijedi nova pod nazivom "Čudesna šuma", koja će djecu poučiti o važnosti prijateljstva i ljepoti djetinjstva. Nakon predstave, u dječjem kutku učit će se i o rodnoj ravnopravnosti u sklopu radionice „Moja najdraža igračka“

Za djecu su stručnjaci iz Probne kuće IKEA pripremili i radionicu na kojoj će moći učiti o tome kako biti odgovoran vlasnik psa i što je sve potrebno za pravilnu brigu o ovom krznenom ljubimcu. Ova će se radionica održati u suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet, 24. studenog, s početkom u 18 sati, a namijenjena je djeci od četiri do 10 godina. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.