Vrtić Igre za djecu 25. studenoga 2016.

Bajke za najmlađe: Odvedite djecu u kazalište za vikend

Teatar Poco Loco
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teatar Poco Loco u Centru mladih Ribnjak u Zagrebu nude zanimljive i maštovite izvedbe za mališane. Ovaj vikend bit će izvedene dvije predstave za najmlađu publiku

Predstava "Ljubiti, samo ljubiti" namijenjena je djeci od 4 do 10 godina, a nastala je kao koprodukcija Teatra Poco Loco i Centra mladih Ribnjak. Na rasporedu je subotu, 26. studenoga, u 11 sati na Sceni Ribica.

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac. Sigurno se pitate kako je to moguće?! Puža igra Bruno Kontrec, Ružicu Maja Katić, prema motivima iz priča Zvonimira Baloga, a sve pod budnim okom redateljice Renate Carole Gatice. Cijena ulaznice iznosi 25 kuna.

"Priča mi se priča" jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Teatar Poco Loco izvest će je u nedjelju, 27. studenoga, u 11 i 12 sati. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. Cijena ulaznica je 15 kuna.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na mail: blagajna@scenaribnjak.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.