Vrtić Dijete u vrtiću 07. lipnja 2018.

Teta Mihaela djecu pretvara u frizere, doktore i vatrogasce

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teta kreativka je teta koja svakodnevno uvodi vaše dijete u svijet mašte, potiče ga na kreativnost i stvaranje. Pročitajte priču o Mihaeli Gambin, finalistici u kategoriji Naj teta kreativka i glasujte za svog favorita!

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, Pampers Pants i Klokanica odlučili su organizirati natječaj u kojem smo vam dali priliku da prijavite svoju i djetetovu naj tetu iz vrtića i pokažete da je vaša teta NAJ teta! Pozvali smo vas da opišete najbolju odgojiteljicu ili odgajatelja, i na temelju vaše priče izabrali smo po tri finalista u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta treći roditelj.

Možda te zanima... Počelo glasovanje: Odaberite Naj tetu iz vrtića! Vrtić

Teta kreativka je teta koja svakodnevno uvodi vaše dijete u svijet mašte, potiče ga na kreativnost i stvaranje. Zbog nje naši mališani crtaju i slikaju, upoznaju šareni svijet bojica, pastela, tempera i plastelina. Zbog nje koriste svoje vrijedne ručice kako bi izradili najljepše uspomene na vrtićke dane. Zbog nje je vrtić djeci prva pozornica, mjesto na kojem uče pjevati, plesati i glumiti. 

Pročitajte priču o finalistici u kategoriji Naj teta kreativka i pomozite nam da odaberemo "NAJ tetu - teta kreativka".

Za tetu Mihaelu glasujte klikom na Like!

Mihaela Gambin

Dječji vrtić "Petar Pan", Vodnjan

Priča kojom je nominirana: 

Iako bismo da možemo najradije našu dragu tetu Mihaelu nominirali za sve tri kategorije, jer ona je žena, teta kreativka, pričalica, druga majka našoj djeci i nadasve kraljica našeg vrtića, nominiramo ju za kategoriju "Naj teta kreativka"! Ako se pitate zašto??

Potrebno je samo ući u naš vrtić i okrenuti se oko sebe i osluhnuti!?! Ako se pitate što ćete vidjeti?? Otkriti ćemo Vam tajnu... Vidjeti ćete mnoštvo šarenih zidova hodnika i visokih stepenica, ispunjenih crtežima i skulpturama svih boja i oblika, kao u imaginarnom dječjem svijetu mašte, čija su srca ispunjena valom topline i šarenila prebacila to na papir i izradila čudo, sve izgleda kao usred proljeća kad sve procvjeta, a ptičice cvrkuću.

Vidjeti ćete stvaralaštvo malih, vrijednih ruku koje su potaknute valom pozitive koju teta Mihaela širokim osmjehom svakodnevno dijeli, potaknute na rad, red, disciplinu, stvaranje, kreativnost i usmjeravanje ka istraživanju samih sebe.. uz sav taj kreativni pastelni svijet, u pozadini poput spomenutog proljetnog cvrkuta ptica, čuju se osmjesi i vesela pjesma, recitacije i glazbeno stvaralaštvo naših mališana, koji u svojim ručno izrađenim kostimićima izgledaju poput bajke koja se igra na pozornici Kazališta lutaka.

Ali nije to sve, Teta Mihaela svakodnevno naše mališane pretvara u "kuhare prave" koji mijese tijesto jako vješto, kuhaju najfinije ručkove, prave raviole, torte i ostale tradicionalne istarske proizvode, pretvara ih u top frizere, doktore, vatrogasce, degustatore maslinovog ulja, vozače formula, kemičare i fizičare, i ostvaruje sve moguće kreativne i maštovite ideje i želje naše djece, a njihovoj sreći i zadovoljstvu tu nema kraja. Tek kad su naši mališani sretni i zadovoljni i puni elana noseći samostalno i ručno novoizrađene poklone za svoje roditelje, braću i sestre, bake i djedove, izlaze iz vrtića, pjevušeći pjesmice, čiji im je ritam danas ušao u uho i trče u topli zagrljaj nas ponosnih roditelja, pokazujući koji su uspjeh danas postigli i ostvarili sa njihovom tetom Mihaelom, o čemu se priča ostatak dana, pa čak i tjednima i mjesecima... shvatimo i mi roditelji s toplinom u srcu da je teta Mihaela zapravo postala nezamjenjivi dio njihovog i našeg života. Eto, zato je Naj teta kreativka upravo Naša Jedna i Jedinstvena Mihaela Gambin! Volimo Vas!

Što o kreativnosti kaže teta Mihaela?

"Kreativna jesam, ali na poslu sva moja kreativnost kreće od djece, njihove ideje i želje pokušavam ostvariti i učiniti zabavom...i dalje mi jako imponira što su me se roditelji sjetili, ali ponavljam - ja samo radim svoj posao, za mene najljepši posao na svijetu", rekla nam je 41-godišnja teta Mihaela.

 | Author: Promo Foto: Promo Kada bebe počnu hodati trebaju pelene koje će sačuvati kožu suhom, ali i ostaviti slobodu pokreta. Nove pelene-gaćice Pampers Pants stvorene su za to i omogućavaju do 12 sati suhoće u pelenama-gaćicama koje se mijenjaju s lakoćom.

Sponsored by Pampers Pants

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.