Vrtić Digni prstić za svoj vrtić 05. ožujka 2020.

Prijavi vrtiće kojima će Pampers i missMAMA donirati 50 000 kuna!

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Digni prstić za svoj vrtić! Napiši priču zašto baš tvoj favorit zaslužuje donaciju i pošalji prijavu putem obrasca. Vrtić s najviše glasova dobit će 25 000 kn, drugoplasirani 15 000 kn, a trećeplasirani 10 000 kn

Znaš vrtiće koji bi dobro iskoristili 50 000 kn? Razveselit će te 2. izdanje velikog nagradnog natječaja Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Cilj ovoga natječaja je pomoći vrtićima u podizanju kvalitete brige za svoje male polaznike, a kreće s prvim danima ožujka i traje sve do 3. svibnja.

Kako prijaviti vrtić?

Možeš prijaviti bilo koji vrtić u Hrvatskoj, a sve što trebaš je napisati priču i objasniti zašto baš taj vrtić zaslužuje donaciju i poslati prijavu putem obrasca na ovom linku do 30. ožujka.  Naš žiri odabrat će 10 finalista čije ćemo priče predstavljati tijekom trajanja natječaja, a čitatelji će od 9. travnja do 3. svibnja na posebnom micrositeu na portalu missMAMA glasovima izabrati tri najbolje priče.

Vrtić s najviše glasova dobit će 25 000 kn, drugoplasirani 15 000 kn, trećeplasirani 10 000 kn.

Tako je jednostavno, klikni na ovaj link i prijavi svog favorita u obrascu i razveseli djecu!

Digni prstić za svoj vrtić i neka najbolje priče postanu stvarnost!

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.