24. srpnja 2015.

Vaše zdravlje u najboljim rukama

doktor pregled pacijent
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za samo 99 kuna mjesečno osigurajte liječenje u najboljim svjetskim klinikama. Uz kupon BUDI.IN-a do police Best Doctors i besplatnog sistemstskog pregleda

Za čitateljice magazina BUDI.IN-a CZO je pripremio posebnu ponudu: uz kupnju police BEST DOCTORS PLUS dobivate vaučer za besplatan sistematski pregled u vrijednosti 400 kuna. Za 99 kuna mjesečno BEST DOCTORS PLUS osigurava vam drugo mišljenje najboljih svjetskih liječnika  i liječenje u najboljim svjetskim klinikama do iznosa od milijun eura godišnje 

Mnogi od nas na zdravlje misle tek kad se razbole, a tada je vrlo teško držati konce u svojim rukama. Pronaći najbolje liječnike, dobiti najbolju zdravstvenu skrb, dobiti drugo liječničko mišljenje kada se bolest dogodi vrlo je teško i zato je vrlo važno o zdravlju misliti na vrijeme.       

croatia zdravstveno | Author: Promo Foto: Promo

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. To znači da je vaše zdravlje u najboljim rukama. BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni su troškovi prijevoza za osiguranika i osoba u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku. Ukoliko vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je moguće obaviti liječenje te omogućiti liječenje i to za: 

 • liječenje karcinoma 
 • zahvat premoštenja koronarnih arterija 
 • zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka 
 • neurokirurške zahvate
 • transplantacije organa  

Neke od vrhunskih svjetskih klinika u kojima se moguće liječiti ili dobiti drugo mišljenje po sklapanju police BEST DOCTORS PLUS:    

- Cedars-Sinai Medicinski Centar: multidisciplinarna klinička i znanstvena ustanova smještena u Los Angelesu koja predstavlja centar izvrsnosti s više od 10.000 zaposlenika od kojih je više od 2.000 liječnika različitih specijalnosti. 

- Brigham and Womens Hospital:  najveća bolnica u Longwood medicinskom kampusu u Bostonu. Bolnica je ujedno i druga najveća nastavna baza Harvard medicinskog fakulteta sa 793 bolnička kreveta. 

 - Međunarodni institut za neuroznanosti u Hannoveru: pruža zdravstvenu zaštitu za cijeli niz bolesti povezanih sa živčanim sustavom s vrhunskim liječnicima i najboljom medicinskom tehnologijom u svijetu. 

- The Royal Hospital of London: osnovana je 1740. godine, a nova zgrada bolnice otvorena je 2012. godine i predstavlja najveću samostojeću bolničku zgradu u Europi. U sastavu bolnice nalazi se jedna od najvećih europskih dječjih klinika. U bolnici se nalazi 727 bolničkih kreveta i ukupno 26 operacijskih sala, a bolnica je najveći trauma centar u Velikoj Britaniji.    

best doctors | Author: Promo Foto: Promo

        

Uz Budi.IN do police BEST DOCTORS PLUS i besplatnog sistematskog

BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31-og dana života i odraslima do 65. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna. Za čitateljice magazina BUDI.IN-a CZO je pripremio posebnu ponudu: uz kupnju police BEST DOCTORS PLUS dobivate vaučer za besplatan  sistematski pregled u vrijednosti 400 kuna. Pravo na besplatni  sistematski pregled ostvaruje svaki čitatelj  koji je uz predočenje kupona Budi.IN ugovorio policu Best Doctors Plus (18-65 god). 

Što obuhvaća besplatni sistematski 

 Nakon što ugovorite policu Best Doctors Plus uz kupon Budi.IN-a, pravo na besplatni sistematski pregled možete ostvariti do  31. prosinca 2015. godine. Prije korištenja sistematskog pregleda u dogovorenoj zdravstvenoj ustanovi, donositelj vaučera identificira se odgovarajućom ispravom (osobna iskaznica) i brojem police BD Plus. 

U besplatnom sistematskom pregledu uključeni su sljedeći pregledi: 

 • laboratorijska dijagnostika krvi: KKS, GUK, AST, ALT,GGT, bilirubin, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi 
 • fizikalno kemijski pregled urina
 • UZV dijagnostika 
 • UZV abdomena 
 • pregled liječnika specijaliste (fizikalni pregled srca, pluća, abdomena, ekstremiteta, mjerenje krvnog tlaka, EKG s očitanjem) 
 • zaključno mišljenje i preporuka

*Sve informacije o polici Best Doctors Plus možete dobiti na besplatni telefon 08005510.

Sistematski pregled može se obaviti isključivo u sljedećim zdravstvenim ustanovama: 

ZAGREB: Poliklinika Croatia zdravstveno osiguranje, Ulica Grada Vukovara 20; SPLIT: Poliklinika Croatia zdravstveno osiguranje Kranjčevićeva 45;RIJEKA: Poliklinika 1885 Korzo 32; PULA: Poliklinika ARS medica, Ulica Nikole Tesle 9; ZADAR: Poliklinika Mešter, Velebitska 6; ŠIBENIK: Poliklinika Vita Matije, Gupca 93; DUBROVNIK: Poliklinika Glavić, Ćira Carića ;SLAVONSKI BROD: Poliklinika Ćosić, Petra Preradovića 4;POŽEGA: Opća županijska bolnica, Osječka 117; OSIJEK: Ustanova za zdravstvenu skrb dr. Špiranović, Stjepana Radića 54; VARAŽDIN: Poliklinika sv. Nikola, Kukuljevićeva 6.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.