19. studenoga 2014.

Uz Philips brijače aparate do svježe obrijanog lica

philips aparat
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon Movembera, mjeseca u kojem su naši muški članovi obitelji puštali bradu i brkove s ciljem brige o svom zdravlju, došlo je vrijeme da njihova lica budu ponovo svježe obrijana bez ikakvih iritacija i ožiljaka

Bilo da vaše tatice i muževi vole besprijekorno obrijano lice ili pak nisu skloni redovnom brijanju i više vole urednu bradu, Philips  ima inovativna rješenja i brijače aparate koje odgovaraju svim tipovima kože.

Philips brijači aparati serije 9000 kreirani su tako da patentirane oštrice V-Track Precision nježno postavljaju svaku dlačicu u najbolji položaj za brijanje, čak i dlačice položene uz kožu i one raznih duljina. Kako bi koža vaših muških članova obitelji bila njegovana nove, potpuno savitljive glave kreću se u 8 smjerova i omogućavaju maksimalno prilagođavanje licu svakim potezom uz manje truda. Neovisnim pokretima zahvaćaju 20% više dlačica za glatko brijanje u manje poteza.

philips aparati | Author: Promo Foto: Promo

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i najnovijoj tehnologiji, Philips brijači serije 9000 pomažu našim muškarcima da brijanje bude jednostavno, brzo i učinkovito.

No i za one tatice koji vole izgled trodnevne brade Philips ima rješenje. Beardtrimmer serije 9000 vodootporni je trimmer uz koji brada vaših muških članova obitelji može biti savršeno oblikovana.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.