Trudnoća Trudnica 12. kolovoza 2019.

Franka i Vedran objavili sretnu vijest: 'Stiže nam samo naš mini čovjek'

Foto: Instagram/frankaofficial
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, a sada su fanove iznenadili viješću da će njihova obitelj dobiti novog člana

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar,kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!", napisala je Franka Batelić na svom Instagram profilu i tako objavila sretnu vijest da uskoro stiže prinova.

Sretnu vijest objavio je i Vedran na svom Instagramu uz fotografiju Franke koja drži ruke na trbuhu koji se već itekako vidi. Na prelijepoj fotki Franka nježno gleda u svoj trbuh, a njihov pas Oscar gleda u nju. "2020. će biti posebna godina. Naša mala obitelj će se proširiti", napisao je Vedran te svojoj lijepoj supruzi izjavio ljubav.

Možda te zanima... 8 ljudi koji će sigurno primijetiti da si trudna prije sretne objave Trudnoća

Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, a sada su fanove iznenadili viješću da će njihova obitelj dobiti novog člana.
 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.