Roditelji Sretna mama 31. siječnja 2017.

Glumica otkrila koliko dugo je čekala prije nego je kćerima objavila trudnoću

katherine heigl kćeri
Foto: Instagram/Katherine Heigl
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Katherine Heigl čekala je 12 tjedana prije nego je svojim posvojenim kćerima rekla da je trudna, a prije pet tjedana, djevojčice su napokon dočekale svog novog bracu, malenog Joshuu

Poznata glumica i nova mama, Katherine Heigl, priznala je da je čekala 12 tjedana prije nego što je svojim posvojenim kćerima, osmogodišnjoj Naleigh i četverogodišnjoj Adalaide, rekla da će uskoro dobiti malog bracu. Suprug Josh Kelley i Katherine 2009. godine posvojili su djevojčicu Naleigh iz Južne Koreje te Adalaide iz SAD-a 2012. godine.

Treba li čekati 12 tjedana za objavu trudnoće?

"Vijest je bila pomalo zbunjujuća za djevojke jer su me pitale jesu li i one rasle u mom trbuhu, na što sam im ja rekla: 'Pa, niste zapravo, ali tata i ja smo vaši roditelji'", rekla je zvijezda o reakciji djevojčica o trudnoći. 

Prije pet tjedana, Katherine i Josh postali su ponosni roditelji malenog Joshue, a lijepa glumica tada je opisala kako se osjeća prvi put kao biološka mama

Glumica, koja i sama ima posvojenu sestru, objasnila je kako je ljubav koju osjeća prema Joshui, jednaka ljubavi koju osjeća i za svoje djevojčice: "Moja je majka znala reći i ovo: 'Nije bitno kako oni dolaze u vaš život. U trenutku kad primite dijete u svoje ruke - bilo da ste ga sami rodili ili je došlo iz Koreje - to je vaše dijete'".

Čestitamo ovoj novoj i prekrasnoj peteročlanoj obitelji! 

Kada ste vi objavili trudnoću? Jeste li čekali 12 tjedana ili ste ranije objavili sretnu vijest? Uključite se na naš forum i podijelite svoja iskustva u temi: Objava trudnoće!

Happy New Years Eve from the Kelley girls! Here's to a spectacular, joyful abundant 2017 for all! 🎉👏😘

Fotografiju objavljuje Katherine Heigl (@katherineheigl)

@joshbkelley and I are beyond thrilled to finally share the arrival of our little man Joshua Bishop Kelley Jr born December 20th, weighing in at 7 pounds 15 ounces. We are all happy, healthy and beyond grateful! For more pics and the exclusive story check out @people magazine (out Friday) who I must profusely thank for helping us to announce our happy news in a beautiful, honest and loving way! I also want to give a big hearty loving shoutout to my bestie @cheyenneellis for the gorgeous photos including this one! And one more GIANT thank you to all of you for your wonderful words of support, love and all those beautiful well wishes! As always I am incredibly grateful to have such wonderful fans! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje Katherine Heigl (@katherineheigl)

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.