Trudnoća 04. listopada 2021.

Suprugu otrkila da je trudna peti put, njegova reakcija će te nasmijati do suza!

Foto: Shutterstock ;Suprugu otrkila da je trudna peti put, njegova reakcija će te nasmijati do suza!
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedan je tata oduševio pratitelje na društvenim mrežama svojom prilično iskrenom reakcijom na vijest da će peti put postati otac!

Tata koji će uskoro postati otac peti put nasmijao je tisuće ljudi na društvenoj mreži. Njegova supruga Emily odlučila je sakriti pozitivan test na trudnoću u njihov krevet. Potom ga je pozvala u sobu te mu rekla da pogleda ispod knjige na krevetu. Sve je odlučila snimiti skrivenom kamerom. 

"O ne, je li pravi?", upitao ju je pa počeo pogledavati u potrazi za kamerom, nadajući se da je riječ o šali. Udaljava se od kreveta s rukama na licu, a onda upita ženu: "Čije je? Gdje ćemo ga staviti?" Budući tata se smireno vraća, grli suprugu pa joj priznaje: "Volim te svim svojim srcem!" Emily je u opisu videa otkrila da je njezin suprug istovremeno bio sretan i šokiran.

Videozapis je nasmijao ljude diljem svijete, a neke su se žene pronašle u videu. Tako je jedna mama napisala da bi istu rečenicu sigurno rekao i njezin suprug; "Gdje ćemo ga staviti??!". Cijeli video možeš pogledati u nastavku, sigurni smo da će te nasmijati do suza! 

@maverickmother Husbands reaction is priceless 🤣 I can confirm he has got over the shock & very happy #pregnancyannouncement #funny #ohno#pregnant #maverickmother ♬ Oh No - Kreepa

 

Možda te zanima... 'Svekrva je obznanila moju trudnoću na Facebooku, prije nego što sam uopće rekla svojoj obitelji' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.