Trudnoća Porođaj 13. siječnja 2016.

Ova fotografija pokazuje da je najbolji položaj za rađanje onaj koji žena sama odabere

porod, babice
Foto: Natalia Roca/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova nevjerojatna fotografija pokazuje da je najbolji položaj za rađanje onaj koji rodilja sama odabere, a posao primalja je prilagođavati se jer je svaki porođaj drugačiji

Nevjerojatna fotografija na kojoj se vide dvije primalje koje pomažu pri porodu jasno pokazuje koliko je porođaj za svaku ženu drugačiji. Također, ovdje se vidi i koliko je posao primalja nevjerojatan, jer se one prilagođavaju svakom pojedinačnom porođaju, i nikad ne znaju što mogu očekivati.

"Najbolji položaj za rađanje je onaj koji rodilja sama odabere, a primalje se moraju prilagoditi", piše uz ovu prelijepu fotografiju na kojoj se vidi da rodilja sjedi u krilu svog partnera, a primalje čuče ispod.

U kojem položaju ste rodili? Uključite se na forum u raspravu 'Položaj za vrijeme izgona u državnim rodilištima - kako NE roditi na leđima?' i podijelite svoje iskustvo!

La mejor posición para parir es aquella que elige la mujer, las comadronas debemos adaptarnos.Fotografía de Natalia Roca

Posted by Diario de una mamífera on 12. svibnja 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.