12. veljače 2014.

Trudnice, ovo ne smijete propustiti!

Trudnica trbuh
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prijavite se na besplatnu edukaciju o samoliječenju u trudnoći i tijekom dojenja u sklopu Projekta SUTRA pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja te sudjelujte na predavanju koje će se održati 17. veljače u Cinestar Branimir Centru

Ovo je najbolji korak za zdravije SUTRA Vas i Vaše bebe! Požurite s prijavom na besplatnu edukaciju o samoliječenju u trudnoći i tijekom dojenja- preostalo je još malo mjesta za 17.02.2014.!

Od prve spoznaje trudnoće do dolaska novog člana obitelji postoje mnogobrojna pitanja:

  • Koje lijekove i vitamine smijem koristiti u trudnoći?
  • Jesu li baš svi biljni sastojci zaista sigurni u trudnoći?
  • Koja je kozmetika sigurna za mene i moju bebu?
  • Je li u trudnoći dozvoljena aromaterapija i homeopatija?
  • Moram li u trudnoći zaista jesti za dvoje?
  • Što kada beba dobije temperaturu?
  • Kako se trudnice i bebe štite od sunca?

I mnoga druga pitanja koja utječu na bezbrižnu trudnoću i majčinstvo … Sve pouzdane odgovore na sva takva pitanja nudi besplatno predavanje u okviru Projekta SUTRA, javnozdravstveno-edukativnog projekta u organizaciji Hrvatskog farmaceutskog društva, uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske i Agencije za lijekove i medicinske proizvode RH (HALMED).

Čak 10 zdravstvenih stručnjaka s područja ginekologije, pedijatrije, dermatologije, fitofarmacije, farmakologije, kozmetike i dijetoterapije će besplatno educirati trudnice na području grada Zagreba, koje će uživati u udobnim naslonjačima Cinestar Branimir Centra.

Prijave su pri kraju, stoga trudnice, požurite s prijavom za besplatno predavanje koje će se održati 17. veljače 2014., putem online-prijave na www.sutra.com.hr.

Sljedeće predavanje najavljeno je za 07.04.2014.!

Trudnice, kliknite na www.sutra.com.hr i prijavite se za zdravije sutra za Vas i Vašu bebu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.