06. veljače 2017.

Što se zbiva u glavama naše djece?

obitelj
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jeste li se ikad pitali kako bi bilo na trenutak ući u dječje cipele i svijet promotriti njihovim očima? Upravo vam tu mogućnost pružaju iskustvene radionice koje se održavaju u Centru Prirodno roditeljstvo, u sklopu programa Roditeljstvo 0-6. Dođite u srijedu, 8.2. na uvodnu radionicu

Što se zbiva u glavama naše djece? Nema roditelja koji si barem nekoliko puta dnevno ne postavi to pitanje. Kako bi bilo na trenutak ući u njihove cipele i svijet promotriti njihovim očima. Upravo vam tu mogućnost pružaju iskustvene radionice koje se održavaju u Centru Prirodno roditeljstvo, u sklopu programa Roditeljstvo 0-6.

Ako želite osjetiti kako izgleda iskustveni rad, porazgovarati sa stručnjacima o razvojnim fazama vaše djece, ili saznati leži li vam naš način rada, pridružite nam se u srijedu, 8.2., na uvodnoj radionici programa Roditeljstvo 0-6. Radionice će se održati u našim centrima u Zagrebu i Rijeci od 18 do 20:30.

Kotizacija za radionicu iznosi 100 kuna – ukoliko se odlučite upisati naš program svota se odbija od ukupnog iznosa. Kako biste osigurali svoje mjesto, pišite nam na jelena@prirodnoroditeljstvo.com

Sve o program Roditeljstvo 0-6 saznajte ovdje: http://prirodnoroditeljstvo.com/

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.