Školarci Slobodne aktivnosti 03. rujna 2018.

Nezaboravan provod za djecu i roditelje na Velesajmu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zagrebački velesajam početak školske godine obilježava sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje od 14. do 16. rujna

Početak školske godine Zagrebački velesajam obilježava sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje – GROWING UP od 14. do 16. rujna. Više od stotinu sudionika uključeno je u različite edukativne, kreativne i sportske aktivnosti.

Za male radoznalce organizirane su brojne radionice: robotičko-informatička, vrtlarska, likovna, sportska, radionica učenja stranog jezika, škola lijepo čitanja, Jumping Clay-3D modeliranje.

Četvrtu  godinu zaredom, na radost brojnih zagrebačkih školaraca u subotu, 15. rujna, organizira se najveća proslava početka školske godine s cjelodnevnim besplatnim zabavnim i edukativnim sadržajima - Piknik za školarce u organizaciji 24 sata. Ovaj jedinstveni događaj prilika je svim školarcima, ali i njihovim roditeljima i učiteljima da zajedno obilježe i proslave početak nove školske godine. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do izviđača. 

Zoološki vrt grada Zagreba organizirat će izložbu malih životinja i CSI ZOO laboratorij gdje vaši najmlađi mogu naučiti može li se proizvesti struja iz krumpira, kako škorpion izgleda pod UV svjetlom te druge zadivljujuće činjenice iz prirode. Maksimirska coprnica hrabru će djecu upoznavati s uzbudljivom jesenskom avanturom u društvu životinja, a Zooolimpijada će ih potaknuti da se uključe u edukativna natjecanja.

Zaljubljenici u vlakiće provozat će putem tableta vlakove koji su dio jedne od najvećih maketa željeznice u jugoistočnoj Europi – Backo mini express.
 
Brojne nagradne igre bit će prilika za osvajanje super poklona. Učit će se plesni koraci, preskakati uže i prepreke, uređivati djevojčice za princess party, a moći će se sudjelovati i u gastro showu sa Zdravoljupcima te pokazati svoje kulinarske vještine. 

Sudionici će moći zaplesati uz popularne plesne skupine Atomic Dance Factory, Step by Step i Megablast, zapjevati s Mijom Dimšić, uživati u modnim revijama dizajnera za djecu, razgledati KIDS DESIGNER ZONE te izabrati namještaj za dječje sobe poznatih distributera namještaja. 

Ulaz na sajam je besplatan.

GROWING UP održat će se pod visokim pokroviteljstvom Kolinde Grabar Kitarović, predsjednice Republike Hrvatske.

Za više informacija posjetite stranicu sajma Growing Up

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.