Školarci Slobodne aktivnosti 03. lipnja 2016.

Mali plac za najmlađe u Samoboru

Mali plac, djeca
Foto: Mali plac/Ana Mikin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nadolazeći lipanjski vikendi donose dva izdanja Malog placa posvećena najmlađima i podizanju svjesti o važnosti poticanja samoodrživog načina života i zdravih prehrambenih navika

Nadolazeći lipanjski vikendi donose dva izdanja Malog placa posvećena najmlađima i podizanju svjesti o važnosti poticanja samoodrživog načina života i zdravih prehrambenih navika, brige oko očuvanja okoliša i povezanosti s prirodom od malih nogu.

Ovoga vikenda, u subotu, 4. lipnja od 10 do 17 sati u Samoboru održat će se Zaboravljene igre i Mali plac, a dio sadržaja za djecu usmjeren je na prirodni uzgoj hrane i očuvanje pčela.

Mali plac | Author: Mali plac/Ana Mikin Foto: Mali plac/Ana Mikin

Najmlađi će tako u centru Samobora moći obaviti zdravu mini-nabavku, izraditi svoju prvu čokoladu u Maloj školi čokolade Poeticacao pod vodstvom Irene Bastijanić, nacrtati najdraže voće i povrće, te posaditi cvijet za pčelin svijet. Uz to, na izbor će biti i druge edukativne i kreativne radionice te zaboravljene igre. Događanje se održava u organizaciji Waldorfskog vrtića Neven i POU Samobor.

U nedjelju, 12. lipnja, mini-tržnica zdrave organske hrane Mali plac s Tavana gostovat će na Eko Limach Festu (ELF) u zagrebačkom parku Maksimir.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.