Školarci Slobodne aktivnosti 20. listopada 2016.

Kliker festival održava se od 24. do 30. listopada u Varaždinu

kliker festival varaždin
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na Klikeru - festivalu plesa, pokreta i igre za djecu i mlade održat će se mnoštvo predstava, radionica, izložbi, filmova... I nagrade za posjetitelje!

Bogatoj ponudi varaždinskih kulturnih događanja od 24. do 30. studenoga pridružuje se i Kliker festival - festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade.

U sedam dana publiku tako očekuje cijeli niz predstava, radionica, izložbi, filmova, seminara. Pritom je značajan dio programa besplatan, a za onaj dio programa koji se naplaćuje ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK i u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu.

Kliker family day: Mališani su odmjerili snage u klikeranju

Osim uživanja u programu festivala kupnjom ulaznica za predstavu "Črčke" svi posjetitelji sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj troje sretnika ima priliku osvojiti kupon za kupnju Froddo obuće po vlastitom izboru.

Kliker festival varaždin | Author: Promo Foto: Promo

Prikaz plesnog film "Trip" i multimedijska instalacija "Oda" Centra za ples i umjetničko istraživanje, koji su na rasporedu u Galerijskom centru Varaždin u ponedjeljak, 24. studenoga u 17 sati (te otvoreni za razgled svakoga dana do kraja festivala od 9 do 17 sati), predstavljaju tek zagrijavanje' za ono što slijedi.

Predstave za male i velike

Među plesnim izvedbama posebno vrijedi istaknuti gostovanje austrijskog Foxfire Thaetrea, koji u četvrtak, 27. listopada, u 19 sati izlazi na Veliku scenu HNK-a svojom intrigantnom predstavom "Boys Awakening". "Seks je kao let bez krila" jedna je od poruka iz plesne predstave koja se obraća starijima od 13 godina i hrabro se bavi pitanjima bitnima za te formativne godine. Ulaznica stoji 40 kuna.

Još više informacija o programu, kako do ulaznica i kako se prijaviti za radionice.

kliker festival varaždin | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.