Školarci Slobodne aktivnosti 05. listopada 2016.

Budite volonteri na Kliker festivalu, pomozite i zabavljajte se!

kliker festival
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U sklopu Kliker festivala publiku očekuje cijeli niz plesnih predstava, radionica, filmova, izložbi, instalacija...

Kliker festival - festival plesa, pokreta i igre, koji se od 24. do 30. listopada održava u Varaždinu, traži volontere!

"Ako si ljubitelj plesa, umjetnosti, kulture i zabave, onda tražimo upravo tebe! Bilo bi nam drago kada bi se priključio organizacijskom timu i pomogao u ostvarenju festivala, istovremeno uživajući u festivalskom programu i druženjima", stoji u pozivu organizatora, umjetničke organizacije VRUM i Kliker platforme, napominjući da se volontiranje na Kliker festivalu upisuje i u volontersku knjižicu.

Kliker festival | Author: Promo Foto: Promo

U sklopu Kliker festivala publiku očekuje cijeli niz plesnih predstava, radionica, filmova, izložbi, instalacija... Cjelokupan program može se pogledati na stranici www.klikerfestival.com.

"Tvoji zadaci uključivat će komunikaciju s izvođačima i posjetiteljima, koordinaciju programa i ostale sitne tehničke poslove koji su nužni za funkcioniranje festivala, ali te trebamo i za neizbježnu aktivaciju na plesnim, kazališnim i muzejskim podijima festivalskih partyja. Pridruži nam se, možda ti sve ovo baš klikne!", piše u pozivu.

Svi zainteresirani volonteri pozivaju se neka pošalju kratko motivacijsko pismo Dejanu Košćaku na production@vrum.hr.

kliker festival | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.