Pileća prsa nadjenite špinatom i sirom, uvaljajte u krušne mrvice i ispržite na ulju. Kao prilog poslužite kuhano povrće prema želji
Sastojci:
- 4 filea pilećih prsa
- 200 grama špinata
- 20 grama maslaca
- 2 dl suncokretovog ulja
- 0.5 crvenog luka
- 1 režanj češnjaka
- 100 grama gouda sira
- 30 grama krušnih mrvica
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema:
1. Špinat skuhajte, ocijedite i nasjeckajte.
2. Na ugrijanome maslacu propirjajte nasjeckani luk, češnjak, dodajte špinat, papar i sol. Sve promiješajte i ohladite.
3. Na svaki odrezak stavite dio špinata i krišku sira. Odreske preklopite i pričvrstite čačkalicama.
4. Uvaljajte u krušne mrvice i ispržite u dubokom ulju.
Pronađite još recepata na portalu Gastro.hr